Endelig slavetøs mærket igen

Jeg skal lige vende mig til den igen. Vende mig til hvad, tænker du sikkert…

Selvom den kun vejer cirka 8 gram, kan den sagtens mærkes i klitoris forhud. Jeg taler selvfølgelig om min nye tag. Den gamle tag gik i stykker for cirka 1 års tid siden, og derfor har jeg været uden tag. Jeg elsker min tag, den er ligesom et ekstra smykke og halsbånd. Vender man den om, står der Chefens tøs plus kontaktinfo på Chefen.

Jeg bliver husket på, hvem der ejer mig hver eneste gang jeg går – selvom nu hvor jeg sidder her og skriver dette her indlæg, kan jeg mærke min tag, der sidder fast i min piercing. Det gør mig liderlig at vide, jeg er hans, og det er derfor tag’en sidder der. At jeg er hans slavetøs 😉

7 thoughts on “Endelig slavetøs mærket igen

 1. 8 gram. Det er ikke meget, men nogle gange skal der blot lidt til for at frembringe meget.

  Nogle gange kan man blive overrasket.

 2. Stolte Tut
  Jeg kan fornemme hvor glad og stolt du er for at være ejet, mærke at du er slave tøs.

  Wawe

 3. Seje Tut.
  Din tak har inspireret her, hvor har i fået lavet den?
  Hvor ser du dejlig ud på billedet fra kontrolfreak.
  Kan mærke hvor meget du arbejder med at være tøs for din herre.
  Hilsen Wawe

 4. Hej Wawe

  Jeg har fundet den på nettet 🙂 Efterfølgende fået den graveret med tekst – selvfølgelig 🙂
  Tak for rosen til mine billeder.

  tut

 5. Hej seje Tut.
  Tillykke med fødselsdagen.
  Har Chefen skænket dig en baby i fødselsdags gave?
  Håber at alt går godt.
  Wawe

Der er lukket for kommentarer.