Dejlige smæk til Chefens slavetøs

Jeg stornyder – jeg har fået smæk for nogle dage siden – og ih hvor jeg trængte. Nu er jeg bare helt rolig indeni.

Slagene faldt ned over mine balder – i startet var jeg meget anspændt. Men hvor var det dejligt efter et stykke tid. Min kusse blev virkelig våd af den behandling. Jeg kunne mærke safter fra min selv, og det gjorde mig bare endnu mere liderlig, at jeg tænder på, at Chefen giver mig smæk.

Det er bare så dejligt at ligge og tage imod hans behandling af min krop. At føle intensiten af den smerte, der rammer mine balder. Varmen, der breder sig i min krop. Det er så dejligt, når jeg endelig når over det punkt, hvor jeg bare nyder og ikke hopper og danser, fordi jeg ømskindet.

Det var dejligt, at jeg endelig kunne derud på den anden side. Det plager mig, hvis jeg er dårlig til at tage imod hans kærtegn på min krop. Kærtegn kan også være smæk i min verden. Nogle gange tuder jeg, så tårerne triller ned af min kind, fordi Chefens kærtegn gør ondt. Den her gang gav Chefen mig mulighed for at vokse med smerten – der er stor forskel. Forskellen gør, at jeg kommer ud på den anden side, hvor jeg også nyder.

Jeg føler mig fyldt op med kærligheden, når jeg har fået smæk og sex. Jeg har bare lyst til at lægge ved hans side bagefter. Nyde duften af ham. Ofteste er jeg bare stille – jeg har ikke behov for at snakke. Min hjerne og krop er mættet.

15 thoughts on “Dejlige smæk til Chefens slavetøs

 1. Tak blå horisonter og kys – skriver lidt om min hverdag og tanker. Nogle gange er det rodet, og andre gange mere gennemtænkt. Men dejligt du nyder at læse med.

  tut

 2. Åhhh… kære tut…
  Ved nøjagtigt hvordan du har det – der er ikke noget bedre end smæk, der gør en rolig og mild inden i!!!
  Og sikke en fin stribet røv *S*

  knus og kram
  zoe

 3. he he zoe

  Vi kan tage på smæk ophold og blive milde og rolige…måske bedre end wellness ophold?

  Knus
  tut

 4. haha – ja, se nu er du inde på noget interessant 🙂
  Den tanke holder jeg lige *griner*

 5. Måske kan vi få de to til at planlægge et lille ophold for os – jeg er sikker på, at vi bliver bedre bagefter 😉

 6. ahh smækness ophold – et nyt koncept er født. Jeg har skumle tanker om ophold på et smækhotel med onde sadister….

 7. Haha – cool…. ved at det nye hotel i Ørestaden (det med de to skæve tårne ved Bella Center, som åbner i dag), har en etage kun for kvinder – mon ikke vi kan leje os ind på vores egen etage og udbyde et smækness ophold?! 🙂

 8. Problemet med den etage…er at der ikke må komme mænd – hvem skal så smække os? Eller skal vi smække hinanden?

 9. Nej nej… vi skal have vores helt egen etage… 🙂
  Jeg mener bare, at det måske kunne være interessant for dem (altså hotellet), nu de har et tilbud om 1 etage kun for kvinder, så kunne de jo også reklamere med 1 anden etage, hvor smækness tilbydes – men altså der er tale om to forskellige etager.
  Ja, måske kunne det være en hel BDSM-etage, men selvfølgelig med adgang for mænd, for vi kan jo ikke undvære de kære Dominante!!! *SF*

 10. Hmm måske skulle vi brygge en ansøgning sammen til Bella Sky Hotel? Har I overvejet en bdsm etage? Selvfølgelig med derindtilrettet møbler og udstyr – her tænker jeg selvfølgelig på bure, elskovsgynge, kors og gabestok. Vi er helt sikker på, at det nok skal blive en succes!

 11. Haha – klasse tut! Jeg melder mig gerne som med-indretningsarkitekt og demonstratør (hvis der er noget der hedder det *S*). Synes det er en fed idé – hvem kan sige nej til den slags?! 🙂

Der er lukket for kommentarer.