Dominans og køn

I min verden skal min Chef ikke spørge om lov til at bruge mig. Jeg vil sige, at det nærmest er et direkte turn off for mig, hvis han skulle få den trang. En mand skal ikke spørge sin kvinde om lov til at få sex. Han skal kræve og tage, hvad han har lyst til. Allerede nu har jeg sikkert en del rødstrømper på nakken…

Men jeg er simpelthen ved at være træt af, at kønene skal være så ens. Kvinder skal gøre karriere og stræbe efter deres egne mål i tilværelsen. Vi skal være ligesom mænd, og helst være helt uafhængige. Men hallo vågn lige op – det kunne jo være, at der var en dybere mening med forskellene på kønene.

Hjemme hos os dyrker vi forskellen på kønene. Jeg er dybt afhængig af Chefen. Jeg nyder at varte ham op, passe hus og sørge for, at alle de små ting i hverdagen glider meget nemmere. Til gengæld passer han på mig og sørger for, at jeg ikke mangler noget. Jeg nyder, at han ønsker at bruge min krop, når det passer ham. Jeg finder det helt fantastisk, at han elsker at se mig i feminin påklædning, der fremhæver min kvindelig figur. Vi dyrker kort sagt forskellighederne.

Måske blev dette her indlæg lettere rodet? Men mænd lad være med at forhandle jer til sex eller spørge om lov – det gør jer virkelig ynkelige! Mand jer op, og kræv sex af din kvinde. Og kvinde giv plads til, at manden kan dominere. Hvorfor lave om på noget, der har fungeret så godt i mange år?

4 thoughts on “Dominans og køn

 1. Det blev lidt rodet ja. Men jeg vil gerne kommentere alligevel.

  Jeg synes det er fantastisk at I to har fundet en konstellation som passer netop jer. Der er andre som jer, det er ligeså fantastisk. Jeg faktisk synes jeg det er glædeligt, når det enkelte menneske finder det, som passer ham/hende helt perfekt i den givne kontekst – vi fortjener sgu alle at være lykkelige i det her liv, som ikke bliver genudsendt.

  Også hende, som gerne vil gøre karriere. Hun fortjener også at få mulighed for at søge lykken der, uden at blive skudt i skoene, at hun stræber efter en mandeting – ligesom manden der kan lide at støvsuge gør det, uden at blive kaldt en noget omvendt .Ligesom afhængighed af en partner ikke nødvendigvis er det store sus for alle.

  Der er forskel på kønnene og gudskelov for det. og der er sket en del siden evolutionens unge dage og herre jemini, jeg priser det velkomment ligeså.

  Den største forskel mellem kønnene rent mulighedsmæssigt i dag er menneskeskabt og fortjener ikke at blive holdt i live for at vi kan slå hinanden i hovedet med det.

  Whatever makes your boat sail – og er det ikke fantastisk egentlig at der er så brede muligheder for at vælge lige dét der funker for dig og mig?

 2. kære Zehn
  Lige mine ord, kunne ikke være mere enig….

  god weekend…nynne

 3. Jeg er super misundelig på dig… 🙂 Glad på dine vegne, men super misundelig. :p

 4. Hej Zehn

  Du har helt ret, man skal gøre det i livet, der gør én lykkelig. Blæse med, hvad de andre tror og tænker. Det er dit liv og dine valg, der i sidste ender former dit liv. Tror måske mit indlæg blev en anelse for roddet – det sker nogle gange, når jeg har hidset mig lidt op 😉 Tror egentlig det jeg ville sige var, at jeg ville ønske, at folk dyrkede forskellen på kønene lidt mere.

  tut

Der er lukket for kommentarer.