Lyst og ydmygelse

Når lyst og ydmygelse går hånd i hånd. Chefen brugt min tøsekrop i går aftes. Først ville han gøre tøsekussen klar til brug – den skulle være våd og brugbar. Han holder mig fast og kræver en orgasme af min krop – villigt giver min krop ham, hvad han ønsker. Jeg tænder på at være lydig og give min Chef, hvad han ønsker. Nu er tøsekussen klar til Chefen…

Chefen knepper mig, og jeg bliver mere liderlig af at mærke hans lækre hårde pik. På et tidspunkt holder Chefen mig igen fast, jeg ligger i tøsestilling med spredte ben, viser mine tøsepoter frem, har åben mund og store øjne. Jeg har fokus på min vejrtrækning, faktisk har jeg fokus på alt det, min Chef ønsker af mig. Igen ønsker han min orgasme, og jeg giver ham flere sprøjteorgasmer i træk. Jeg kan mærke safterne ramme min varme krop – det er frækt. Jeg formår at ligge helt stille som en dukke, selvom orgasmerne ruller i min krop – jeg ønsker for alt i verden at være lydig. Selv mine øjne og mund forbliver åbne – sådan som Chefen ønsker det.

Pludselig bliver jeg revet lidt ud af fatning, Chefen tager sin hånd, der er sjaskvåd er mine safter og smører det ud i mit tøseansigt. Duften er sødlig, og alligevel kan jeg mærke at væsken er salt. Jeg bryder mig ikke om at få smurt mine egne safter ud i ansigtet – det er lidt ydmygende for mig…og alligevel tænder det mig, fordi det er Chefen der gør det. Han gør, som han ønsker det skal være.

Med kussesafter smurt ud i ansigtet skal jeg slikke Chefens pik – et job jeg elsker! Jeg forguder Chefens pik. Jeg kan mærke, at safterne fra min kusse løber ned af benene på mig imens, jeg slikker – jeg når at tænke, at det både er frækt og billigt. Liderligheden overvinder til sidst ydmygelsen af at blive smurt ind i egne safter, jeg er ligeglad, jeg vil bare tilfredsstille min Chef.

Da Chefen kommer i min tøsemund, takker jeg pænt for hans gave. Det er altid dejligt at blive brugt som tøsedyr.

 

3 thoughts on “Lyst og ydmygelse

 1. Wow. Du skriver nogle vidunderlige indlæg og det er altid spændende at læse din blog! Det er fascinerende og ikke mindst inspirerende at høre om jeres liv og hverdag. Det er på en eller anden måde livsbekræftende at se at i virker lykkelige og at i får det her asymmetriske samliv til at fungere, hvor dominans og underkastelse bliver en del af hverdagen. Vi drømmer ikke selv om et 24/7 sm-forhold men vi kunne godt tænke os at blive bedre til at blive i ‘rollen’ i en hel weekend fx, eller en lille ferie – og der er din blog simpelhed inspirerende læsning.

  Bl.a. ideen om at være en dukke / sexdukke har vi med stor fornøjelse eksperimenteret med. Til min store glæde. Man kan virkelig åbne op for fantasien, når kæresten er beordret i dukke-mode. 😉

  Din hengivenhed, underdanighed og vilje er yderst beundringsværdig.

  Jeg ønsker jer begge lykke og mange gode oplevelser.

  Mvh
  Mr. J.

 2. Hej Mr. J

  Tak for dine dejlige ord omkring min blog – det varmer 🙂 Altid dejligt at kunne inspirere andre.

  Dukken er også en af mine favoriter 😉 Skal blot øve mig i at være helt stille…

  tut

Der er lukket for kommentarer.