Tomhjernet tøsedyr med gag

Chefen sendte mig i bad i formiddags, fordi han ønskede at gøre brug af mig. Omhyggelig rengjorde jeg min tøsekrop for at blive et indbydende tøsedyr. Jeg kan lide at stå i badet og tænke over, hvad Chefen har tænkt sig at gøre ved mig. Oftest gætter jeg det ikke. I dag ville han arbejde med mit hoved og mine tanker.

Jeg fik tøse seletøjet på – det er et positur halsbånd med indbygget gag og en snor, så Chefen kan trække rundt med sit tøsedyr. Chefen fortæller mig, at gaggen er til, fordi tøsedyr ikke taler. De siger ikke en lyd…

Jeg kan heldigvis godt lide gags – det får mig til at føle mig brugt, udstillet og sårbar.

Vi har nu de sidste års tid trænet mig i at tømme min hjerne for tanker – vel og mærke når han ønsker det. Det er stadig svært til tider, men absolut nemmere nu end for bare et år siden. Prøv at forestil dig, hvor svært det er at tænke på ingenting, lægge i tøsestilling, være helt stille og alligevel liderlig. For der er ingen tvivl, jeg tænder på Chefens træning af mig. Det var netop sådan han ønskede mig tidligere i dag. Tomhjernet og med tøse seletøjet på – liggende indbydende i tøsestilling og klar til, at han kunne bruge sit tøsedyr.

Tøsedyret er glad for, at Chefen vil træne og opdrage hende – det er for mit bedste.

8 thoughts on “Tomhjernet tøsedyr med gag

 1. Tak blå horisonter og kys – ja jeg ved godt, at jeg er intelligent tøsedyr. Der er dog også kun, når han beder mig om ikke at tænke, at jeg stopper.

  Hvis jeg var helt blank, er jeg ganske sikker på, at Chefen ikke ville være forelsket i mig.

  Kærligst

  tut

 2. Må man godt sige, at du er smuk med den maske på? Nu har jeg i hvert fald gjort det 🙂

 3. Hej Anne

  Tak, ja det må man da gerne… 🙂 Jeg er superglad for den maske, den er specialsyet til mit hoved, så den sidder ikke underligt. Med andre ord yderst behagelig at have på.

 4. Hej En dejlig blog du har – Ville gerne se flere billeder af dig med masken på –
  God påske

  Eruk

 5. Hej Erik
  Tak for de smukke ord om min blog. Jeg har udelukkende billeder på som en appetizer, og ikke som en billedbog 😉

  God påske

  tut

Der er lukket for kommentarer.