Kærlighed til min Chef

Jeg savner Chefen her til aften – han er på job, og jeg ser ham ikke før søndag aften igen. Her virker så tømt i sengen.

Heldigvis føler jeg mig som verdens heldigste tøs – tænk at jeg har Chefen som ejer. At vi elsker hinanden så højt, som vi gør. At jeg stadig kan ligge i sengen og kigge rigtig længe på ham – tænke at han er det dejligste i min verden.

De små ting går op i en større enhed i vores forhold. Når man tænker over det, så er der meget, der skal passe sammen, før man er et rigtig godt match. Det kan være svært at finde en partner, der har samme indgangsvinkel til bdsm som en selv. Selvom det har taget tid for os at komme dertil, hvor vi er i dag med vores bdsm liv. Så er det fælles for os begge, at det er en indbygget del af vores personlighed. Jeg kan ikke skille min submissive side ad fra min personlighed, ligesom Chefen er dominerende af natur. Det nemmeste er at acceptere – fremfor at skulle analysere eller bortforklare i et væk. Accepter den du er, så er det også nemmere at finde sit match.

Jeg føler, at min Chef fuldender mig. At vi er mere sammen – og at vi hører sammen. At kærligheden vokser sig stærkere i takt med, at tiden går. For mig er det dejligt at være Chefens tøs.

3 thoughts on “Kærlighed til min Chef

 1. Seje Tut
  Så skal du savne DIN C på din fødselsdag? Det bliver sejt for dig. Håber han når at forkæle dig senere.

  Et stort tillykke fra Wawe

 2. Seje Tut

  Tillykke med fødselsdagen. Var du alene hjemme på din fødselsdag?
  Håber DIN CHEF når at forkæle dig.
  Hilsen Wawe

 3. Hej Tut.
  Det er rørende at læse din kærlighedserklæring til din Chef, selv om du er frustreret over p.t. ikke at blive brugt nok som Tøs. Jeg håber, at du i dit næste indlæg kan skrive som nye striber, som du har fortjent.
  St.

Der er lukket for kommentarer.