Frustreret tøs

Jeg kan mærke min hjerne og mit tøsesind er forvirret for tiden. Jeg er i seriøst underskud af sex – og for at sige det ligeud, jeg bliver irritabel, sur og umulig at være sammen med. Grundet diverse operationer nærmer vi os snart en måned, hvor vi har dyrket minus sex. Min hjerne og min krop lider, og jeg føler mig lidt som en narkoman, der vil gøre alt for det næste fix. Jeg prøver at holde fokus på at servicere min chef med andre ting, men det er ikke nok for mig.

Jeg har prøvet at tilfredsstille mig selv – men det er bare ikke det samme. Det giver kun en ganske kortvarig effekt, der forhindrer mig i at blive en eksplosiv bombe. Håber ikke denne tilstand skal være meget længere – ellers bliver jeg nødt til at sætte mig i et hjørne og tude mine frustrationer ud.

Tøser har også brug for sex.

1 thought on “Frustreret tøs

  1. Jeg kan sagtens følge dig kære tut og forstår din frustration. Op med humøret, og fokuser i stedet, som du meget fint fortæller på at tilfredsstille og tjene på alle de andre måder du kan, nu har du muligheden for at arbejde med dig selv, på en anden måde en sædvanligt – prøv at bruge det posititv, selvom jeg ved det kan være svært – sex betyder jo meget, og er et behov der skal dækkes. Håber snart tingene går iorden, og det hele normaliserer sig igen 🙂

    mange opløftende knus
    zoe

Der er lukket for kommentarer.