Dominans – stram op!

Dominans kan være mange ting – i Chefens og min verden er der også flere grader af dominans i hverdagen. Det er helt naturligt for os. Alligevel har jeg haft et alvorsord med mig selv, idet jeg selv synes, at jeg var ved at blive sjusket med nogle ting. Den slags sjuskeri bider sig selv i halen – for hvem gider have en ulydig tøs, der lever efter sine egne regler? På den måde bliver dominansen en ligegyldighed.

En af de regler, jeg har ladet glide ud i sandet, er at spørge om lov til at gå på toilettet. Ikke at Chefen nægter mig at gå på toilettet, tror faktisk kun det er sket en gang. Chefen kan godt lide at have kontrollen, og det giver fokus på ham og min underkastelse, hvis jeg skal spørge hver gang. Det er blandt andet den regel, jeg nu har strammet op på. Jeg ønsker nemlig ikke at være ligeglad og ulydig.

Det fleste vil sikkert mene, at ansvaret er Chefen – at det er ham, der skal tage aktion på, at hans tøs er ulydig. At Chefen skal finde et ondt spanskrør frem og piske lydighed ind i mig. Ja, det vil sikkert også være en hurtig løsning. Men det er måske en bedre løsning, at jeg selv har reflekteret over, at jeg må gøre mig mere umage for at efterkomme Chefens ønsker til mig – at dominansen også er et ønske fra min side.

Nu er min opgave at komme på rette spor igen, så Chefen igen kan blive stolt over hans lydige tøs 🙂

1 thought on “Dominans – stram op!

  1. Jeg tror at tut har fat i noget helt rigtigt her……:) bedre selv ar rette ind med frivillig overgivelse end at Chefen skal banke fornuft ind i din tøsekrop…. Flot erkendelse….

Der er lukket for kommentarer.