Stuepigen med rengøringsvanvid

Det har ikke været en så kinky weekend igen, jeg har brugt det meste af weekenden på at gøre rent i hele hytten. Desværre ikke iført min stuepigeuniform, hvilket garanteret havde gjort arbejdet sjovere! Nu sidder jeg til gengæld og nyder frugten af mit arbejde foran pejsen, hvor jeg hygger med dette indlæg og håndbold.

God weeekend til jer derude.

2 thoughts on “Stuepigen med rengøringsvanvid

 1. Hej Tut
  Jeg er altså fuldstændig vild med din stuepigeuniform! Hvor har du fundet den?
  Venlig hilsen
  LadyP – ind i mellem også som stuepigen Fanny

 2. Hej LadyP

  Jeg fandt den på nettet efter lang tids søgning. Mener det på Ebay, men jeg er ikke sikker. Det er svært at finde en ordenlig én, og jeg er stadig på udgik efter den helt rigtige uniform.

  tut

Der er lukket for kommentarer.