Ikke så smart tut

Her for et par dage siden var jeg ikke så smart. Jeg var i bad, og nogle gange tager jeg mine piercinger ud i brysterne for at rense dem grundigt. Men jeg har endnu engang lært, at man skal huske at sætte dem i igen med det samme. Der gik vel en 6-7 timer inden, jeg kom i tanke om den manglende tøseudsmykning. De få timer er nok til at hullerne lukker sig delvist til – til trods for at hullerne har en tykkelse på 3,2 mm.

Så søndag aften gik med at prøve at få mine stave tilbage i brystvorterne – højre kom sådan okay nem igennem, mens den venstre skulle vise sig at blive et timelangt projekt. Blod, smerte og irritation var blot nogle af ingredienserne i mit projekt. Det hele endte med, at jeg måtte tage en tynde stave igennem. En stav jeg måtte bore igennem et halvlukket hul – av av det var ikke behageligt. Var meget tæt på et nyt besøg hos pierceren, men min stædighed gjorde, at jeg til sidst fik den igennem. Til gengæld sad jeg tilbage med et meget øm bryst…

Og moralen er – lad være med at glemme at tage tøsesmykkerne i efter et bad…

5 thoughts on “Ikke så smart tut

 1. Så hurtigt lukker sår sig ikke.
  Det virker som om, du har en lettere infektion, der så sætter gang i nogle størkningsprocesser. Du børe gå til din læge for kontrol. Infektion med streptokokker eller stafylokokker er ikke at spøge med. Du risikerer en blodforgiftning.

  Mvh

  Christian

 2. Seje Tut.
  Du må passe på din tøse krop. Pircinger er bare så frække,men jeg tror du forhaster dig. Du skal pleje med en saltopløsning, med kogt vand og salt.
  Hos Gorlupp kan du købe helt glatte stave, som er lidt tykkere end din nuværende pircing,der er et hul, hvor gevindet på dit smykke er mens du trækker det gennem brystvorten, smør med intimsæbe.
  Pas godt på din dejlige tøse krop.
  Wawe

 3. Piercingerne er heldigvis faldet til ro igen, og den rigtige stav er også sat i. Håber de heler helt op nu.

  tut

Der er lukket for kommentarer.