Latex vacuum seng & strøm

Mellem jul og nytår var der masser af tid til at nyde hinanden. Vi gik på opdagelse i alt vores udstyr, idet der skulle ske noget nyt og perverst. Vi fandt mange spændende ting, der lå i skabet og samlede støv. Eksempelvis en gammel kuffert indeholdende en Wapa tesla – også bedre kendt som en violet wand.

Violet wand i sine fine kuffert

Med lidt rengøring af glassene og justering af håndtaget var den fin igen, og ikke mindst klar til brug. Små stød skulle danse hen over min tøsekrop ført af Chefens sikre hånd.

Frem fra hylden hentede vi også vores gennemsigtige latex vacuum bed. Den er super fed, og vi bruger den alt for lidt. Det er en fantastisk følelse at ligge pakket ind i latex. Berøringer på min krop bliver så intenst.

Mens jeg lå i vacuum sengen forstillede jeg mig, hvordan det vil være at ligge i tøsekassen. Vacuumet er så stærkt, at jeg ikke kan flytte mig nogen steder. Jeg ligger helt spændt fast i den stilling, jeg har inden luften suges ud af sengen. Chefen kan gøre ved mig, hvad han ønsker. Først sikrede han sig, at jeg er okay med alting, inden han begyndte at kræve min krop.

Han bruger den eneste åbning, jeg havde til omverden – min mund.  Han kræver min overgivelse, at jeg lader mig styre af ham – af hans stemme og lyst. Jeg bliver varm og glad indeni, der ikke noget jeg heller vil. Mærker hans hænder, fingre og tunge, der skiftevis tirrer min krop og lukker for min lufttilførelse. Jeg forsvinder ind i min egen tøseverden, og nyder Chefens opmærksomhed rettet mod min krop. Ret kort tid efter mærker jeg en varm fornemmelse på min bryster, i første omgang tror jeg det er en væske, der rammer den tynde latex. Men det er Chefen, der er gået i gang med den violette tryllestav 😉 Små lilla lyn bliver sendt ned over min krop, jeg kan ikke gøre noget, jeg ligger helt fastspændt i latex vaccum sengen. Jeg både nyder og frygter smerten. Jeg kan mærke en tiltagende liderlighed i min tøsekrop.

Tut i latex vacuum sengen

Efter et stykke tid bliver suget mindre, og latexen løsner sig fra min krop. Måske skal jeg ud nu, når jeg at tænke. Men nej, sengen bliver åbnet af Chefen, der stikker min tøse plug op i mig. Dernæst sætter han to metalklemmer i mine tøsebryster. Klemmerne hører til El Dominator, der er et strøm apparat. Jeg kommer til at lide for min Chef nu…

Forsættes 😉

4 thoughts on “Latex vacuum seng & strøm

 1. Hej tut, hilste lige kort på dig inde på “slavefarm” og så at du hvade en hjemmeside, dén ser jo ret spændende ud og jeg kom til at læse lidt på din blog, faldt lige over denne lille historie om latex vacuum og violet wand, den fangede min interesse… men den stoppede jo lige som det begyndte at blive rigtigt spændende med “El Dominator”!!!?, kan man lokke dig til at sende fortsættelsen til mig, dén ville jeg mægtig gerne læse, det begyndte VIRKELIG at blive spændende dér nemlig! 😉

  mvh. Hertugen

 2. Hej Tut
  Faldt for nyeligt over din skønne, åbne og meget ærlige side, og har sidenhen slugt hver og en af dine blogs.
  Bliver lige nødt til at spørge om hvor i har købt jeres vacumseng henne? Jeg kan kun finde den i sort, og jeg syntes den er mere interessant i transperant.
  Mvh Nana

 3. Hej Tut
  Har læst din blog og faldt så over denne:)
  Er der mulighed for man kunne prøve sådan en vacbed?
  Kender nemlig ikke nogen klubber eller andre der har en så tænkte måske?

Der er lukket for kommentarer.