Godt nytår fra tut

Så blev det årets sidste dag, og her sidder jeg og skriver en nytårshilsen med meget øm røv og lilla bryster. Chefen har brugt mig godt og grundigt her mellem jul og nytår, og jeg klager bestemt ikke – jeg er en lykkelig tøs. Billeder og beskrivelse må komme i det nye år 😉

Lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på vores nytårsmenu – vi skal have blåmuslinger til forret, nam nam! Men ventetiden på at de bliver dampet færdige, giver mig lige mulighed for at ønske dig et rigtig godt nytår.

Håber vi ses i 2011 her på lydig.dk

tut

4 thoughts on “Godt nytår fra tut

 1. Kære dejlige tut-tøsen.

  Ønsker Chefen din og dig et godt nytår. Tak for timer i din nærhed i det gamle år, ser frem til masser flere af samme i det nye år. Tak at du altid er der.

  Kram maria.

 2. Hej smukke maria magdalena

  Jeg har bestemt også nydt timerne med dig – og jeg håber virkelig, vi får flere timer sammen her i 2011. Du er bare så ligetil, og forstår de samme udfordringer, vi har som 24/7 tøser.

  Kys og kram

  tut

Der er lukket for kommentarer.