Blowjobs tøs

Tænk at jeg kan blive helt opslugt af at give Chefen et blowjob, at jeg helt glemmer, at jeg egentlig selv var ude efter sex. Det var, hvad der skete her til aften.

Jeg kan blive helt opslugt af forkæle Chefen med min tøsemund. Jeg ser blowjob som et absolut tøsefærdighed – en disciplin jeg tager yderst seriøst. Det skal være perfekt og delikat for Chefen. Alle de små detaljer ved et blowjob bliver vendt og drejet i mit tøsehoved. Ligesom kunstneren der gang på gang prøver at male det perfekte maleri. Næste gang han maler, skal han se om, han kan gøre det en tand bedre end sidste forsøg. Sådan har jeg det også med min underkastelse og mine blowjobs.

Heldigvis var Chefen ganske godt tilfreds med min indsats 😉

4 thoughts on “Blowjobs tøs

 1. Kære Tut.
  – Godt Nytår.
  Kunne du give nogle hints til “et godt Blowjob”?
  Jeg ville så gerne kunne give min master et kanon job hvor min mund bliver
  fyld – men det går ikke rigtigt. Når jeg prøver, går der for lang tid og Master
  vender mig om, pisker mig med ridepisken og knepper mig helt bagfra. Og så kommer han.
  Men han vil gerne sprøjte mig i ansigtet.
  Hvordan bliver jeg bedre?

  Kærlig hilsen

  Christina

 2. Tak Tut for 2010!

  Det har været fantastisk at følge med i Tut’s blog gennem 2010. Håber du fortsætter i 2011. Det er altid til stor fornøjelse og inspiration at læse indlæggene.

  Godt nytår til Chefen og dig.

 3. Christina – giv dig tid, og start ud blidt – udforsk pikken, og lad dig forfører af den. Langsomt kan du farten og hårdheden, brug tungen til at danse og mærke med. Relativt sidst i processen kan du tage dine hænder med i processen. Men det er først og fremmest din mund, der skal styre processen. Håber det lykkes for dig.

  xo8014 – Jeg ønsker dig et godt nytår. Jeg skriver helt sikker videre i 2011, kan slet ikke lade være…

 4. Seje Tut
  Et godt blowjob er ubeskriveligt dejligt. Min Q har nu nået et mål, hun kan styre nu, er helt fantastisk til DT. Det er meget ophissende for mig, at se hun tager helt til roden, se at hun er helt koncentreret, se at hun nyder, at hun er en dygtig Q.
  Jeg tænder helt vildt, når jeg bruger Q´s mund, mærker, mærker at hun er der for sin C
  Til Christina. Det tager tid, kræver øvelse, du skal styre til du mestre blowjob.
  Godt nytår fra Wawe

Der er lukket for kommentarer.