Julegaveønsker og tøsetanker

Julen står for døren, og der er meget en tut skal have styr på. Tit bliver jeg spurgt om, hvad ønsker du dig til jul?

Måske får jeg nogle smæk i julegave? Måske skal jeg bare ønsker, at jeg kan blive en bedre tøs for Chefen? Måske skulle jeg ønske, at jeg var bedre til at dele min Chef med andre tøser. Jeg kan jo godt tænde på andre tøser, og synes det er frækt. Jeg kigger mere på kvinder end jeg kigger efter mænd – sådan tror jeg faktisk altid det har været. Ikke at jeg kunne tænke mig en kvindelig partner – nej tak! Men de kan bruges til sex og hygge.

Nogle svigt inden jeg mødte Chefen har nok bevirket, at jeg ikke er særlig god til at dele ham med andre tøser. Ikke fordi, jeg tror, at Chefen bliver forelsket i dem, så godt fungerer min tøsehjerne da. Men der skal så få ting til, før det ikke fungerer indeni i mit hoved. Når det ikke fungerer, bliver jeg ked af det. Men det betyder jo ikke, at jeg ikke gerne vil dele min Chef med andre tøser – som tøs bør jeg ikke have nogen begrænsninger, og netop derfor bliver jeg ked af det, når jeg kan finde på at reagere negativt på andre tøser.

I det hele taget er det ofte ikke ret logisk, det der foregår i mit tøsehoved, hvis jeg bliver jaloux. Måske ønsker jeg mig i virkeligheden blot at blive bedre til at dele. At vi kan finde en tøs, der kunne have lyst til at lære os bedre at kende.

Så tøs håber, du er at finde under mit træ til jul…kom frit frem og gerne med bånd på 😉

3 thoughts on “Julegaveønsker og tøsetanker

 1. Jeg deler min mand med en anden og ja, det er ikke altid let.

  Jeg deler ham ikke på en måde der nogensinde ville true vores forhold – heller ikke selv om de to da har følelser for hinanden. men fordi vores forhold er et andet, har en del år på bagen og også er ret så heftigt og tæt.

  Jeg bliver også ked af det nogle gange. Jeg tror ikke du kommer udenom det – eller at den slags forhold, som så mange andre ting her i livet og kærligheden, er noget der skal arbejdes med hele tiden….

  Den enkelte må gøre op med sig selv om det er noget man vil, men jeg tror ikke du får det, uden at det ind i mellem er svært at leve med. Venter du på et gnidningsfrit forløb her, tror jeg du kommer til at vente meget meget længe….
  God jul 🙂

 2. hun, hara, har været en slavetøs i et år for sin Herre. Og Han var hendes første Herre. Men hun var klar over fra starten at hun skulle dele Ham på et tidspunkt. Hun har enda skrevet historier om at hun ville skaffe nogle “lækre, unge, underdanige, uskyldige” til Ham. Fordi sådan er de Herrer, men hara vil ikke endnu, selvom hun elsker Ham og underkaster sig Ham fuldstændig. hun skal først føle den fuldkomne tillid og tryghed hos Ham som Hans slavinde. hun ville måske kunne nyde at være med, men en massøse ville kunne gøre det. Som en julegave, eller en noget.

  Kære tut, hun har læst din blog længe. Den har hjulpet hende i hendes forsøg på at blive bedre. tuts blog har ofte ramt hara lige der hvor der var behov. Nu kommer hara ud af skabet, langsomt og forsigtigt, og kun for at blive bedre og dygtigere som slavetøs for sin Herre. Mange knus fra slavetøsen hara.

 3. Hej,

  jeg er ikke slavetøs, ikke engang S/M-sexudøver, men jeg læser alligevel din blog fast. Omkring andre tøser: jeg tror det svære for dig er, at der i hengivelsen/overgivelsen ligger en forventning hos jer begge om at den skal være altomfattende, Men samtidig er jeres forhold jo også et kærlighedsforhold – i høj grad endda – og der er I/du/vi nok præget af vores kulturs trend om monogami i et eller andet omfang. Samtidig er det nok svært for kvinder at skille sex og følelser ad, det er det som bekendt ikke for mænd…Jeg hørte forleden en hardcore Herre sige, at det også var en tillidserklæring mellem ham og hans partner at han kunne bruge andre tøser, det var en aftale, en pagt og det havde INTET med følelser at gøre…

  Ja, det var et lille pip fra vaniljepigen;-)

Der er lukket for kommentarer.