Nye piercing smykker til tut

Efter længere tid bøvl med mine brystpiercinger tog jeg i går indtil Gorlubb Piercing. Det er vel et sidst forsøg på at få mine brystpiercinger til at hele efter næsten 3 år. Jeg har været tålmodig med dem – passet og plejet dem, men alligevel har jeg stadig problemer.

Det blev til stave i stedet for ringe – så nu har jeg to smukke 3,2mm stave i hver brystvorte. Jeg skal lige vende mit til synet. Men faktisk var der ikke meget “snask” på piercingerne her til morgen. “Snask” er min definition på sårvæske, og det har en tendens til at sætte sig på piercingsmykkerne. Køres det ind i selve hullet, gør det bare ondt, og kan nemt rive et næsten helet sår op igen. Så jeg krydser virkelig fingre for, at stavene kan gøre forskellen, så jeg kan få 2 smukke helede piercinger.

Med tiden håber jeg at kunne udvide dem til 4,0mm – det vil være smukt og rigtig tøseagtigt. Her til eftermiddag er der næsten ingen snask (jeg har ikke været i bad endnu), så det virker til at piercingerne har fået mere ro end med ringene i.

4 thoughts on “Nye piercing smykker til tut

 1. Seje Tut.

  Du kæmper med dine bryst piercinger, håber du snart er helet op.
  Min Q har meget snart haft sine bryst piercinger i 4 mdr. Jeg passer og plejer dem, der har ind til nu ikke været problemer. Den værste ømhed er væk og jeg nyder at se og kæle med `legetøjet`.
  Lidt statestik. Der er 8 piger på hendes arbejde, de 4 er piercet i begge bryster !!
  God jul fra Wawe

 2. Hej Wawe

  Gad vide hvor din kvinde arbejder henne – det lyder til at være ret kinky.

  Det er meget bedre nu efter jeg har fået nye smykker i. Der er ligesom kommet ro på dem, og jeg kan også mærke og se, at de heler. Så forhåbentlig går det godt, og jeg kan endelige få dem permanent.

  God jul til dig og din kvinde

Der er lukket for kommentarer.