Tanker om dominans

En af de fornemmeste opgave, jeg har som tøs, er at adlyde min Chef. Men ikke nok med det, jeg øver mig hverdag i at behage ham. Jeg har og bruger konstant tid på at observere hans vaner, mønstre og smag. Alt sammen for at kunne imødekomme hans behov. Det nytter jo ikke noget at lave the til Chefen om morgen, hvis han heller vil have café latte.

Hver dag bader jeg min Chef, fordi jeg ved, at han ønsker det. Jeg er omhyggelig med at varme sæben op, inden jeg rører ved Chefens krop. Mine hænder glider nænsomt mod hans varme krop – jeg kan lide at bade min Chef, og det er en af mine måder at vise min lydig- og kærlighed på.

Jeg laver den mad, jeg ved, at han værdsætter. Det vil sige, at mine tanker allerede starter i supermarkedet, når jeg køber ind. Tit henter jeg en cola med isterning i, uden at han har bedt mig om det – fordi jeg ved, at han værdsætter det.

Jeg ønsker inderligt at være på forkant med Chefens ønsker og behov – og det må jeg øve mig dagligt for at kunne opfylde. Det samme med med min fremtoning. Jeg er til for at behage Chefens syn, så jeg er konstant fokuseret på, at tøj, sko og makeup er passende for Chefens tøs.

Egentlig er det mere omfattende end, hvad de fleste lige forstille sig – pleasergen’et er indbygget i mig. Jeg føler mig værdsat, når jeg ved, at han kan lide, hvad jeg gør for ham. Det får mig til at føle mig nyttig som tøs.

Det er alle de små detaljer, der tæller med i det samlede billede, det er at leve som tøs.

8 thoughts on “Tanker om dominans

 1. Jeg gider ikke hedde D når der allerede er en C. Fra nu af hedder jeg Dick 😀

  I to er så røvheldige 🙂 Hvordan fandt i hinanden?

 2. Jo,
  – På et tispunkt skriver du at SM ikke skal bruges til afstraffelse. SM er en livsform og også noget med at prøve grænser “helt langt ude, hvor kussen sys sammen” (frækt!)
  Din Bilkahistoie viser jo så, at nu er det noget med afstraffelse. Du provokerer hele tiden og godt for det, men jeg tror du vil gå meget længere end din chef.
  Og så er du jo ved en skillevej …

 3. D – he he jeg går efter hele alfabetet 😉

  Tak, ja vi er heldige. Vi fandt hinanden med en kombination af fælles venner og internettet. Så vi var hele tiden vidst, hvad hinanden var til – men vi er vokset sammen, nået længere end vi har turde håbe på. Og rejsen er først næsten lige begyndt.

  tut

 4. Hej C

  Jeg er bestemt ikke enig med din betragtning (har taget mig et par dage og tænke over det) – hverken i at jeg provokere hele tiden, for det gør jeg bestemt ikke. Jeg bryder mig ikke om tøser, der skal provokere sig til aktion. Det tænder mig ikke, og jeg synes det er direkte ulydigt og ikke særlig underdanigt. Det er ene og alene Chefen, der afgør om jeg skal have smæk. Smæk er hos os primært et redskab til opdragelse – så det gør ondt at få smæk = en straf for mig.

  Angående hvor langt jeg vil gå, så går jeg lige så langt min Chef ønsker det. Jeg ved, at vi er på den rejse sammen – og foran har vi masser af tid til at udforske.

  tut

 5. Hej Tut

  Du har helt sikkert ret – hvad ved bønder om agurkesalat?
  Det er Jeres liv og I ved besked.

  Ha`det godt

  Christian

 6. Ville være forkert at sige, at jeg misunder jer, (misundelse er en grim ting :b .. ) men helt ærligt, så gør jeg det altså. Prøver selv at finde en dominerende mand, men alle jeg snakker med, vil selv domineres. Findes der ikke datingsites hvor man kan møde dominerende mænd? gerne en der ikke kræver at man er fyldt 21, for det kan jeg desværre ikke helt prale af endnu.

  Mvh. Maria

Der er lukket for kommentarer.