Sammenstød mellem følelser kontra rationelle tanker

Jeg er lidt inde i en øv periode som tøs. Jeg har fejlet, føler jeg selv – og jeg er ked af det over det.

Jeg har sat mine følelser før mine rationelle tøsetanker. Det er ikke optimalt, og jeg har ikke rigtig haft løst til at dele det med nogen. Men jeg vil prøve at sætte lidt ord på, så jeg måske kan komme videre og finde min tøs frem igen. Blive ordenligt glad igen.

Ofte er vores handlingsmønstre påvirket af tidligere erfaringer – det er jo på den måde, vi som mennesker lærer at reagere og begå os i verden. Desværre er alle erfaringer ikke lige gode, og jeg har da også nogle negative oplevelser med i bagagen, der påvirker mig den dag i dag. Selvom jeg er bevidst omkring det og prøver at arbejde med det, så vinder mine følelser nogle gange over min fornuft.

Jeg kunne jo vælge at undgå at opsøge de situationer, jeg ved er “farlige” for mig. Men på den anden side, jeg kører jo også bil, selvom det er potentielt farligt. Jeg synes heller ikke, at det skal være hæmmende for Chefen og mig. Jeg har ikke lyst til at have grænser overfor min Chef. Det er derfor, at jeg vælger at opsøge de felter, der kan give mig problemer.

Desværre ikke altid med positivt resultat 🙁

3 thoughts on “Sammenstød mellem følelser kontra rationelle tanker

 1. Hej Tut,
  Jeg synes du er kæmpegod og nyder at læse dine kloge og meget perverse tanker.
  Måske skal man opsøge de felter som giver problemer, for det er jo kun på den måde man kommer igang med at bearbejde dem, blive klogere og lægge dem bag sig.
  Alt det her bunder jo alt i alt i tillid og jo længere man bevæger sig og flytter grænser des vigtigere bliver det at opsøge disse felter.
  Følelserne er vigtige at supplere sin fornuft med. Uden følelser var vi jo maskiner!

  Hej fra Chr.

 2. Hej Tut,
  Du er kæmpegod og har kloge og dybt perverse tanker.

  Nogle gange er det godt at opsøge problemfelter. Kun på den måde er vi i stand til at bearbejde dem og komme videre.
  Med det vi foretager os er tillid jo et alt dominerende issue, og jo længere vi udvider grænserne des mere er det vigtigt at alt følger med.
  Og følelser er vigtige.

  Også i relation til tøzen. Hvis hun ikke har følelser er opdragelse jo ikke æggende for master.
  Uden følelser var vi jo maskiner.

  Hej fra C.

 3. Hej Tut…sender varmt kram…
  jeg kan kun genkende mig selv og betryggende at læse at jeg er sub, jeghar været gift i 21 år og aldrig fundet mig selv i et sexliv…men nu har jeg fundet en fyr som er alpha man og vi er bestemt gode sammen sexuelt og han gjorde mig opmærksom på at jeg var sub af natur, og jeg befinder mig godt og kan også mærke at jeg har det bedst når han har kontrollen og han styre min tålmodighed og temperment, jeg kan også mærke at når der går for mange dage imellem vi ses, så får jeg underlige tanker og bliver kåd…stort varmt knus og tak for at jeg måtte læse om dig…Nina

Der er lukket for kommentarer.