Forventningens glæde

Jeg ved, at Chefen kommer lige om lidt for at misbruge min krop. Forventningens glæde bobler indeni min krop. Tanker om, hvad han vil forlange af mig i dag fylder mine tanker. Skal jeg lide for ham? Skal jeg være hans lille kneppedukke? Eller måske begge dele? Måske er det noget helt andet, han er ude efter.

Spørgsmålene får jeg besvaret om lidt. Imens sidder jeg her pænt og venter iført mit stålhalsbånd formet som en stor O-ring, hvori Chefen har fastgjort en kæde. Jeg har ikke andet tøj på end mit halsbånd. Mine negle er fine røde, helt som Chefen kan lide det. I brystvorterne sidder to tykke – Chefen har valgt at udsmykke mig 🙂

I det hele taget prøver jeg på at behage Chefen med mit udseende, så jeg ser ud, som han kan lide det.

Lige nu prøver jeg at tømme mine tanker på forhånd for at gøre mig klar mentalt. Blot lade mig forme og føre af min Chef – til det HAN har i tankerne.

Sådan er det at være tøs – er det ikke smukt?

tut

3 thoughts on “Forventningens glæde

Der er lukket for kommentarer.