Velkommen i nye omgivelser

Hvis du er fast læser, har du sikkert allerede bemærket det – tuts tøseliv har skiftet udseende, og er nu i en mere pink’et version. Indholdet vil dog være det samme, og det betyder et indblik i min tøseverden. Jeg lever som en 24/7 slavetøs, og er ejet af min Chef. Min blog omhandler stort og småt i mit tøseliv – det kan være de udfordringer eller glæder, jeg møder i livet.

Er du ny læser, så velkommen til 🙂 Jeg bliver altid glad for en kommentar eller lille hilsen, det er altid rart at vide, hvad der bringer dig til at læse min blog.

Håber I alle vil synes godt om de nye omgivelser 😉

tut – der er lettere pink indeni

7 thoughts on “Velkommen i nye omgivelser

 1. Hej, Tut. 🙂

  SMUKT nyt design…! Stor ros herfra…. 🙂

  Har fulgt din blog sporadisk indtil nu, men har lyst til at begynde at læse den dagligt….. Du skriver fantastisk godt! 🙂

  Stort knus fra Mini…..som også er lettere pink indeni. He he…. 😉 *

 2. Ja, Lenore, jeg kan godt se, hvad du mener. Prøver lige at bikse med om skriftstørrelsen kan blive større. Det er trods alt mere læservenligt.

  tut

 3. Er enig med Lenore. Jeg trykker Ctrl-+ to gange før jeg synes det er behageligt at læse.

  D – som er en mand, så har du den viden til din målgruppeanalyse

 4. Jeg har nu kommet læsevenlighed funktion i øverste højre hjørne, så må vi se om andre kan finde ud af det 😉

  D – mænd er også mere end velkommen til at læse med 🙂

 5. Kære Chefens Tut!

  Tak for en fantastisk hjemmeside. Den mest interessante blog på sit felt – sober, stilfuld, fængende og særdeles velskrevet.

  Første gang jeg så sitet var for nogle måneder siden. Jeg satte mig omgående til at læse alle dine opslag, hvilket jeg varmt kan anbefale. Siden har jeg ugentlig fulgt med i dit/jeres liv her på sitet.

  Hvor er det dog dejligt at der findes folk som jer, der hæver jer over middelmådighedens BDSM-tivoli befolket af “entutiaster” med social eller psykisk slagside. I har overskud, er autentiske og lever et naturligt liv med jeres vidunderlige perverse lyster. Det er herligt og giver håb. Flot at du/i deler jeres tanker med os andre.

  Hilsen XO

Der er lukket for kommentarer.