Fine DKNY stiletter til tut

Jeg er en meget heldig tøs – jeg har nemlig lige været i London. Chefen mente, at jeg kunne trænge til at komme lidt væk og opleve lidt shopping. Det eneste negative var, at jeg skulle undvære Chefen i 3 dage 🙁 Heldigvis var jeg i godt selskab…

Jeg har længe ønsket mig et par ordenlig stiletter, så jeg kan gå med en rigtig god holdning. Desværre er jeg nok meget kræsen, hvad angår sko – til trods for jeg har en pæn stor samling. Vejen gik selvfølgelig forbi den kendte Jimmy Choo butik – desværre synes jeg ikke pris, design og kvalitet passer sammen. Det mest spændende var, at Sandra Bullock sad derinde og prøvede sko 😉

Tut var forbi Jimmy Choo

Men tut giver aldrig op, når det angår shopping af sko. Og pludselig var skoene der – fine stiletter i sort læder med korset detalje i hælen. Kvaliteten er rigtig god, og de sidder som en drøm på mine tøsefødder. Jeg blev forelsket i dem allerede ved første øjekast.

Det ender med, at jeg går ud af butikken med mine nye DKNY (Donna Karan New York) stiletter. Spændt på at vise Chefen mit indkøb. Læg især mærke til den fine detalje i stilettens hæl – ih hvor er de fine.

Tuts nye fine DKNY stilletter

Chefen kunne heldigvis godt lide stiletterne, men han var endnu mere glad for det røde silkeundertøj, jeg også købte i London 😉

tut

5 thoughts on “Fine DKNY stiletter til tut

 1. Der er ikke noget smukkere end kvinder i høje hæle, og skoene vil med hvert skridt, du tager, minde dig om din femininitet og lydighed. Hvis du kommer til London igen, så prøv at finde en butik, som hedder Irregular Choice (de har også en stor hjemmeside). Det er min smukke kones yndlingsmærke.

 2. Sikke flot fornyelse af din gadarobe.Høje sko gør en smuk kvinde endnu mere smuk og førførende.
  Du gør DIN CHEF ære.

 3. Sej Tut.
  Får du brugt dine fine sko? har ikke set eller hørt om du bruger dem.
  Hos os bliver der trænet høje hæle, MIN Q er ved at mestre høje hæle, har fået en rigtig flot gang.
  Siden jul har det været bare tær eller høje hæle hjemme.
  Wawe

 4. Ja, de bliver flittigt brugt – jeg elsker de sko. De var i brug i weekenden, hvor vi var til manifest Stigs 50 års fødselsdag.

  Hæle er nu smukkest til kvinder.

Der er lukket for kommentarer.