Design dit eget halsbånd

Det kan være svært at finde et egnet og unikt halsbånd, så hvorfor ikke designe et selv?

The CollarFactory gør din idé om et halsbånd muligt. Trin for trin kan du vælge materialer, udseende og design.

Vælg selv længden på dit halsbånd, så det sidder helt stramt til din hals 😉

Du kan vælge mellem 17 forskellige slags materialer til ydersiden af dit halsbånd. 29 forskellige slags for/indersidemateriale til dit halsbånd – alt fra det lækreste lammelæder til babypink falsk pels.

Eksempler på for til halsbåndet

Det er så gennemført, at du også selv kan vælge hvilken farve sytråd dit halsbånd skal syes med – der er hele 14 farver at vælge imellem.

Nu er turen kommet til det mest spændende at udsmykke halsbåndet 🙂 Her er mulighederne igen mange – er du til nitter eller “diamanter” eller måske det mere simple look, så er der masser af vælge imellem.

Blot et mindre udpluk af mulighederne for at udsmykke

Prisen på herligheden er bestemt ikke dyr – taget i betragtning af valgmulighederne, dog afhænger det af, hvad du vælger. Jo mere udsmykning – jo dyrere. Det halsbånd, jeg designede for sjov, vil koste mig 38 dollars. Dog skal man huske på, at omkostninger kan komme oveni, hvis halsbåndet bliver “fanget” i tolden.

Men hvor om alt er, så vil du have et halsbånd, der er unikt, og som du selv har designet 🙂

tut

5 thoughts on “Design dit eget halsbånd

 1. Orv… Det er da helt vildt billigt. Det jeg lige hurtigt stykkede sammen blev til $46… Det er 240 kr. Det er jo ingenting…! (og jaja, shipping og evt. told, men alligevel…!)
  Genial hjemmeside. Den er hermed føjet til favoritter… :p

 2. I kan godt glæde jer, de laver halsbånd af super kvalitet på CF. Jeg har været meget tilfreds med mit eget i hvert fald 🙂 Det er super blødt og lækkert. Jeg kan kun anbefale at I kigger i forummet under “My collar” – det er dér det sker. Mange deler fotos og erfaringer med designs. God jagt! Vi ses derinde. PS. Mit halsbånd nummer to er næsten færdig designet, og jeg glæder mig sygt til det kommer!! Sort læder beklædt med grå fløjl på begge sider, hvid og rød syning langs kanterne, hvide eyelets, sort spænde. Nice! Mvh. Sororca 😉

 3. Halsbåndet er til en fransk bulldog og det skal være BLÅT med HVID skrift.

  Der skal stå:

  STORE BROR

  Hvad kommer sådan et til at koste.

Der er lukket for kommentarer.