Sammensyet kusse

Jeg så i dag et billede på Slavefarm.com af en kusse, der var totalt sammensyet. Det har længe været en af mine fantasier, om end jeg ved, det helt sikkert ikke er smertefrit. Jeg synes bare det er så frækt og sygt perverst. En ren magtdemonstration fra den dominantes side over den underkastedes krop.

Tænk at blive blive spærret inde i sin egen krop, ikke at kunne blive tilfredsstillet, men alligevel være ved at sprænge af liderlighed. Jeg vil kun kunne servicere min Chef med min mund, og at det er ham, der bestemmer, hvornår jeg skal åbnes op igen. Måske tager han mig ud og spise helt sammensyet? Måske både i halsbånd og snor, og helt sammensyet. Jeg vil nyde, at han har den fulde kontrol over mine tanker og ikke mindst min krop.

Måske vælger han blot at skrue op for min liderlighed – for dernæst at få tilfredsstillet ham selv, og blot efterlade mig sulten efter ham og sex. Det ender sikkert med, at jeg ligger og tigger om at blive åbnet op igen, for dernæst at blive kneppet hårdt med en blødende kusse.

Det er sgu da perverst…med enormt frækt.

tut

10 thoughts on “Sammensyet kusse

 1. Hej tut

  Jeg synes det er en fantastisk fantasi du med at få missen sammensyet. Kender godt tankerne, og som Herre er det voldsomt intimt at gå igang med nål og tråd for at lukke tøsens dyrebareste til.

  Har selv haft den store fornøjelse at sy en tøs sammen. Det var smertefuldt for hende, ingen tvivl om det. Men bagefter var det stolt fornemmelse at vide hun intet kunne gøre for at opnå tilfredsstillelse. Synes nu også det så frækt ud.

  Lev du bare fantasien ud, jeg er sikker på du ikke vil fortryde den

  Hilsen den kinky Herre

 2. Tak for din kommentar, jeg er også bare spændt. Smertefuldt bliver det sikkert – hvad gjorde du, lagde du kateter, så hun kunne tisse frit?

  Skal nok skrive om oplevelsen her, når den er overstået…

 3. Vi har prøvet det – jeg er lesbisk, sygeplejerske og bestemmer her i huset.
  Jeg syede de små skamlæber sammen – det gør ondt, tårene trillede ned af slavindens kinder, men hun rørte sig ikke og sagde intet. Præcis som hun havde fået besked på. Så syede jeg også omkring klitoris. Altså kunne hun tisse.

  En uge efter spiste vi en middag og ryddede op. Så lagde jeg hende på spisebordet, sprættede hende op og piskede fissen inden jeg gennemkneppede hende med en stor dildo.
  Bagefter nejede hun, gjorde sig ren og gik i seng – klar til at betjene mig med tunge og legetøj.

 4. Hej.
  Jeg gik ved en helt tilfældighed ind på denne hjemmeside, og jeg blev rent ud sagt forfærdet, undskyld.

  Hvordan kan en ting så smukt og intimt ende ud i smerte og lidelse?
  Jeg finder det yderst sadistisk, at tilføre andre mennesker (selv dem man elsker) smerte.

  Hvad er det, at I finder frækt og tiltrækkende ved, at tilføre et andet menneske smerte?

  Det med at sy et andet menneske sammen, hvad indebærer det? At I gør det privat, og uden bedøvelse, eller hvad er det, at det går ud på?

  Mvh. den uforstående.

 5. Hej den uforstående

  Først velkommen på lydig – selvom indholdet har vakt undren hos dig.

  Jeg kan fortælle, at vi nærer et dybtfølt kærlighedsforhold til hinanden. Han påfører jo ikke smerte til mig, fordi han hader eller er ligeglad med mig. Faktisk er Chefen utrolig opmærksom på, hvordan jeg har det. Og det kan måske virke meget svært at forstå, hvor man kan tænde på smerte og sadistiske handlinger. Nogen tænder på nylonstrømper, andre på en fræk røv og en tredje på latextøj. Vi er alle forskellige.

  For mig handler det i høj grad om at følge hans vilje – at det er ham, der bestemmer over mig. At det er Chefen, der bestemmer om jeg skal kærtegn eller smæk.

  Angående sammensyningen, så synes jeg selv det er fascinerende – og nok en udfordring for mig. Om jeg kan gennemgå smerten – og så er det grænseoverskridende. Vi vil selvfølgelig gøre det privat, og vi har rent faktisk skaffet bedøvelse, nål og tråd. Så må vi se, hvornår det bliver.

  tut

 6. Hej tut!

  en fantastisk kinky og spændende fantasi du har fået dig dér!!, håber du fører den ud i livet snarest!… og deler oplevelsen med os andre, gerne med et par gode nærbilleder af tut´s fine lille sammensyede mis! ;-), kunnne være skønt hvis du kunne gennemføre sceancen uden bedøvelse, så må du jo kunne give en perfekt og detaljeret beskrivelse af hvordan følelsen af at blive syet sammen i missen er!?, glæder mig til at høre om fantasien bliver til noget?, den tænder mig helt enormt! 🙂

  mvh. Hertugen

 7. Interessant fantasi, som trods alt lyder til at være ret ufarlig og reversibel. En mere effektiv og praktisk løsning kunne være et kyskhedsbælte. Det ville give dig en konstant følelse af hvem der ejer og kontrollerer din krop.

 8. Hej Tut, ville bare lige høre hvordan det går med din lille fantasi om at få kussen syet sammen!?, har ventet spændt længe på om der kom en fortælling om dén oplevelse! 😉 , har du mistet modet?.. eller er det blot ikke en fantasi du har længere!?, håber du deler den her hér hvis din fantasi går i opfyldelse, den tænder mig virkeligt meget, men ok… den er også liiidt ekstrem, så kan da godt forstå hvis du har fået lidt kolde (tøse)fødder! 😉

  Mvh. Hertugen

 9. Hej Tut. Ja jeg ved godt at der er gået nogle år, men har lige set en video på x-hamster.com
  Den hedder sewen pussy, og der er flere af samme skuffe.
  Men jeg blev enormt tænt, og har set den flere gange.
  Men hvordan går det hos dig fik du taget dig sammen til det store smertehelvede, at få fissen syet sammen, bare at skrive det kan få min pik til at blive hård, håber du vil indvie os om det, ha en god dag, dom man siger.
  Hilsen Curtis

Der er lukket for kommentarer.