Lydighed & temperament

Hvorfor kan det til tider være så svært at være lydig?

Det er ikke altid en dans på roser at være tøs. Det kan være ekstremt svært til tider. Jeg skal altid spørge om lov til at tage nogle steder – ikke at han skal kontrollere mig, men fordi jeg jo er hans ejendom. Igår havde jeg glemt at spørge om lov til at tage ud et par timer om eftermiddagen. Chefen blev selvfølgelig skuffet over, at jeg tror, at jeg kan handle på mine egne vegne. Da Chefen tager konfrontationen med mig – ved jeg faktisk godt, at jeg har fejlet. Jeg har taget en frihed – en beslutning, der ikke var min. Jeg er efterfølgende flov og faktisk ked af det. Dog skal jeg lige have afreageret inden, og hvor jeg dog hader at skændes med min Chef.

Det er sidder så dybt i mig, at jeg gerne vil være lydig. At være lydig indebærer også at spørge om lov til at tage nogle steder. Jeg får jo så sjældent nej, så jeg må lære at styre min egenrådighed og mit temperament.

Inderste inde bliver tut jo ulykkelig af at være ulydig.

tut

1 thought on “Lydighed & temperament

  1. Øv bøv…. føler med dig tut – har selv været igennem noget lignende denne weekend, ønskede ikke at være ulydig, men mit temperament kogte over. Vi skal bare være glade for, at vi hurtigt indser vores fejl, og alfa omega er om man er i stand til at finde sin plads igen, og selvfølgelig hvor hurtigt man derefter retter ind.
    Vi begår alle fejl, lige meget hvor lydige tøser og slavinder vi ønsker at være, derfor er det også vigtigt at husker at rette op på vores fejl, så snart vi bliver gjort opmærksom herpå.

    Kan være vi skal melde os til et “anger-managemnet-kursus” sammen 🙂

    fra en medfølende zoe

Der er lukket for kommentarer.