Tøsekassen – en tur i byggemarkedet

Et lånt billede fra nettet

For et par dage siden havde Chefen mailet mig og skrevet, at vi skulle en tur i et byggemarked senere på formidagen. Er der er en butik, der er mere kedelig end et byggemarked? Måske fordi jeg simpelthen ikke forstår glæden ved at kigge på dimsedutter, maling, håndvaske og værktøj? Nå men lydig som jeg var, gjorde jeg mig klar.

Da jeg fik at vide, at vi skulle ud og se på materialer til min tøsekasse, og steg humøret straks.

Det sidste stykke tid har jeg brugt nogle timer på at studere nettet tyndt efter inspiration til vores idé. Utroligt, så er der faktisk ikke så meget derude. Gad vide om det er fordi vores idé og tanker med tøsekassen, måske er en anelse over grænsen?

Nå men det rør i hvert fald hverken Chefen eller jeg. Tanken omkring tøsekassen, er en opbevaringskasse til tøs/tøser. En kasse hvor man kan ligge og vente på at blive brugt som et stykke legetøj, der tages op ad en kassen.

Sådan opdrages en tøs – lånt fra nettet

Tøsekassen kan også bruges som “tænkeboks” – hvor der kun må tænkes lydige tøsetanker.

I byggemarkedet diskuterede Chefen og jeg ivrigt vores fælles projekt – vi er stadig på idéfasen, hvor tanker og idéer vendes til den perfekte løsning. Løsningen skal jo være så tækkelig, at den kan stå i huset uden at vække unødig opsigt – og alligevel så meget fremme, at det ikke er et projekt i sig selv at bruge kassen.

Nu glæder jeg blot til vi skal i gang med at bygge – og det bedste af det hele til at bruge kassen 😉

tut

6 thoughts on “Tøsekassen – en tur i byggemarkedet

 1. Ihhh hvor spændende tut – glæder mig til at høre meget mere om den tøsekasse *S*

  knus zoe

 2. Man bliver så nemt helt misundelig.. “ønsker mig også at blive gemt væk og brugt”

 3. Kære dejlige du,

  Dine ord oser af den iver og spænding du føler ved denne tøse kasse. Du har talt om den længe, og hvor er det dejligt, at læse, at den nu er en faktisk ide. Som snart bliver klar til, at blive “produceret”.

  Tanker herfra.

 4. Der er desværre ikke sket noget videre i bygningen af tøsekassen.

  Men håber da snart, vi får tid til at bygge lidt.

  tut

Der er lukket for kommentarer.