Halsbånd – tøseudstyr

Det ser ikke ud af meget, men det betyder så uendeligt meget – det lille halsbånd.

Chefen har det seneste stykke tid gerne ville se mig med forskellige halsbånd på. Jeg kan mærke, at jeg er glad for at må have et på. Om det er et fint lille pyntehalsbånd med “Diamanter” eller et mere råt positur halsbånd, ja det spiller faktisk i princippet ingen rolle for mig. Det betyder noget for mig, at Chefen giver mig det på. At han ønsker, at jeg skal være hans.

Det er følelsen og underkastelsen i at have det på, der tæller for mig. Jeg kan lide, når Chefen sætter en snor i halsbåndets ring – nu har han kontrol med sin tøs. Inderst inde er jeg blot taknemmelig over, at Chefen ønsker mig som sin tøs, at han har valgt, at jeg skal bære hans halsbånd og brændemærke.

Den seneste tid har jeg også sovet med forskellige halsbånd om natten – det gør mig også glad. Den kvikke læser tænker sikkert, jamen plejer tut ikke at have sit stålhalsbånd på 24/7? Jo, det plejer tut faktisk, men vi har også behov for forandring, og der har været en grund til, at jeg ikke har haft det på det sidste stykke tid.

Jeg anmodede Chefen om at få lov at tage stålhalsbåndet af under en forkølelse for nylig – og siden har vi så testet de andre tøsehalsbånd 😉

tut