Tilbage på rette kurs

I sidste uge skrev jeg, at jeg var lettere trist. Jeg tror, at jeg har fundet en af årsagerne til, at jeg var så trist.

Ulydig gennem et godt stykke tid

Jeg har faktisk været lettere ulydig gennem et godt stykke tid. Set stort på mine regler – selv begyndt at tage stilling til, hvad der er ok at gøre, og hvad der ikke er ok. Det er svær balancegang, når man lever som Chefen og jeg. Vi har begge ikke et 8-16 job, og Chefen er ofte væk i længere perioder. Derfor kan det være svært nogle gange at skifte mellem de forskellige tilstande.

Jeg har taget mig flere friheder gennem længere tid. Eksempelvis spurgte jeg ikke længere om love til at gå på toilet, lave kalenderaftaler eller ses med veninder. Jeg har fået lidt for lang snor fra Chefens side – jeg har afkodet det som tegn på ligegyldighed. Og når jeg finder det ligegyldigt, er der jo ingen grund til at gøre det. En super ond spiral for en tøs.

Give udtryk for mine tanker

Jeg var faktisk nok mere trist end, jeg har givet udtryk for – det er ikke fedt bare at kunne sætte sig ned at tude, og så i bund og grund ikke rigtig være klar over, hvorfor jeg tuder. Heldigvis var jeg stærk nok til endelig at fortælle min chef, hvordan jeg gik rundt og havde det. Dengang kunne jeg slet ikke finde ud af, hvad der egentlig var i vejen – yderst frustrerende!

Tilbage på sporet

Nu er jeg heldigvis tilbage på sporet – Chefen har strammet op, og jeg tager igen mine regler alvorligt. Jeg er ked af, at det kom helt derud. Min Chef kan ikke være tjent med en ulydig tøs. Derfor gør jeg nu alt for at være lydig og til rådighed. Og heldigvis er min tristhed ved at forlade min krop igen. Jeg finder igen glæde ved at behage Chefen og i mine regler.

3 thoughts on “Tilbage på rette kurs

 1. Jeg tror nok, at det er naturligt for kvinder at skubbe grænserne, hvis de føler, at der bliver givet lidt snor. Og hvis de så opdager, at der ikke bliver trukket tilbage i snoren, bliver de utrygge og føler sig ikke elskede. Det er ekstremt vanskeligt for mænd at forstå denne trang, men jeg tror, at den er helt genetisk. Kvinder har brug for at vide, at den mand, som beskytter dem, er stærk nok til, at man kan forlade sig på ham.

  Jeg er selv tilbøjelig til at give min kone for meget snor, for ofte synes jeg jo ikke, at det kan gøre nogen skade og vil gerne glæde hende. Men resultatet er ofte det modsatte: Hun kommer til at føle, at jeg er ligeglad med hende, og det var jo slet ikke hensigten.

  Det er godt, at I er tilbage på sporet, og at du føler dig glad og tryg igen ved at være blevet sat på plads.

 2. kære tut,

  Jeg kender selv den tristhed du beskriver. Det er en form for tomhed og ulykkelighed, som hiver og slider i slavindehjertet. En følelse, som kan være umådelige svær, at finde årsagen til. Men jeg kan se, at du heldigvis har fundet årsagen og det er jeg super glad for.

  Det betyder, at du er i stand til, at kunne sadle om, at finde den vej, hvor du bliver mættet i dit slavinde hjerte. Så lykken igen kan stråle ud af dine smukke øjne.

  Varme tanker fra
  geisha.

 3. Hej geisha

  Tak for din kommentar, den varmer – jeg er i bedring igen efter Chefen har fokuseret intenst på mig. Jeg har også lært, at det er vigtigt at sige, hvordan man har det inden det bliver et stort problem, hvor man bare er ked af det.

  Jeg sender de varmeste tanker retur til dig

  tut

Der er lukket for kommentarer.