Tuts latex garderobe

Jeg har lidt dårlig samvittighed – ikke overfor Chefen, nej overfor min latexgarderobe. Jeg er alt for dårlig til at få luftet mine outfits til trods for, jeg kan godt lide at have latex på. Min garderobe består ikke af billig latex, du kan købe i en æske i diverse pornobikse. Jeg har kjoler, nederdele, bluser, halsbånd, korsetter, handsker, masker, undertøj og strømper i latex fra mærker, såsom SkinTwo, House of Harlot, Latexa og Simon O.

Men jeg trænger bare sådan til at få ordnet latextøjet – givet det en ordenlig omgang shine – og i det hele taget bare efterse tøjet. Jeg ved, der er en blå kjole, der er ved at gå op i syningen – det skal jo laves inden, den går i stykker. Det må være en af mine nærmeste opgaver i næste uge – at få styr på garderoben. Måske skulle vi også prøve vores vacuumbed af gennemsigtig latex? Den synes jeg bare er superfræk – kunne godt tænke mig at lave nogle fede billeder af mig i vacuumbed’en med latextøj indenunder, det tror jeg vil være superfrækt.

Når jeg har lidt tid nogle gange – surfer jeg faktisk latextøj. Kunne godt snart tænke mig noget nyt frækt tøj til at glæde Chefen. Jeg kunne bare rigtig godt tænke mig en gennemsigtig kjole i lyserød latex eller en bodysuit. Men først må min nuværende garderobe plejes…

4 thoughts on “Tuts latex garderobe

  1. Jeg har et lidt ambivalent forhold til latex. Jeg synes, at det ser enormt sexet ud på en kvinde, og elementet af indesluttethed og stramhed appellerer virkeligt til mig. Det er f.eks. en erotisk forestilling, at den lille smule elasticitet i et latex-korset får det til at skrumpe, samtidig med at taljen giver efter, således at trykket vedbliver, uanset at kroppen er lydig og eftergivende overfor snøringen.

    Mit eneste problem med latex er lugten af gummi. Jeg elsker lugten af læder, men jeg har det virkelig svært med lugten af gummmi.

  2. Jeg faldt over et af dine fotos i en norsk kvindes fotoalbum på fetlife.com

    Ville bare lige gøre dig opmærksom på det.

    Hun hedder: rubbergirl6

Der er lukket for kommentarer.