Tøselykke og tøsetanker

Øv jeg har en lidt nederen aften – jeg føler igen, at jeg står stille i mit tøseliv. Ingen udvikling og ingen resultater – bare stilstand. Inderst inde ved jeg jo godt, at jeg har rykket mig ganske meget, men det er alligevel svært nogle gange.

Jeg synes min omverden flyder med tøser, der får smæk og bliver opdraget hele tiden…det er bare fandens svært, når der ikke sker så meget i min verden. Jo, jeg får da smæk, men det er længe siden, at jeg har fået så meget smæk, at tårerne bare vælter ud af mig. Bagefter falder jeg helt ned, og finder min plads uden nogen form for tøven. Hvor utroligt det end lyder, så længes jeg meget efter det lige nu.

Jeg har bare lyst til at være pervers eller opleve noget nyt,  jeg kan leve højt på længe. Nogle gange tænker jeg på, om jeg allerede har oplevet for meget – om der er mere? Man kan jo ikke blive ved med at brændemærke for at få en lille rus af tøselykke. Overvejer en ny piercing – bare for at der skal ske noget, men det kræver accept fra Chefen – han ejer jo min krop, og bestemmer om den skal udsmykkes.

Måske er mine tanker her blot, fordi Chefen er ude og rejse – og jeg savner ham helt vildt. Føler mig nøgen uden ham efter et par dage. Her er ingen at opvarte eller servicere (ud over mine 2 katte) – det er lidt trist.

Men lige nu er jeg lidt trist…

1 thought on “Tøselykke og tøsetanker

  1. Det lyder virkelig som om du trænger til, at chefen kommer hjem. Hvis I af og til sammen vurderer din udvikling, kan du jogøre ham opmærksom på, at du har det svært med at være uden hans kontrol, når han rejser. Måske kan han efterlade specifikke instrukser, som kan minde dig om din status, selvom han er bortrejst, f.eks. instruktioner om at snøre dit korset til en bestemt omkreds i en vis mængde timer af dagen eller bære hæle af en vis højde, eller en stram nederdel, der kræver små skridt. Det er forholdsvis let at dokumentere med billeder. Korsettet og hælene vil minde dig om hans konstante kontrol og førstnævnte vil føles som et favntag af dominans, selvom I ikke kan være fysisk sammen.

Der er lukket for kommentarer.