Blowjob

Husk at give din mand et blowjob…

En mand bliver glad, når han får et blowjob – det kan gøre ham glad virkelig længe. Et overraskende blowjob, hvor du giver ham et blowjob, når han mindst venter det – kan gøre underværker 😉

Chefen kan jo når og hvor som helst afkræve et blowjob af mig, men han bliver mest glad, når de kommer ganske uventet. I går havde vi været i bad. Det er mit job at bade Chefen, så han er lækker og ren – det er en helt fast rutine. Chefen fik håndklæde, og jeg steg selv ind i badet. Jeg gjorde mig selv færdig i badet, og kunne Chefen ligge sig ned i sengen i soveværelset.

Selvom jeg ikke har været i topform de sidste mange dage (forkølelse), satte jeg mig alligevel for at give ham et blowjob. Jeg vidste, at han ikke forventede et, da jeg var syg. Med vådt hår og fugtig ren hud kravlede jeg op i sengen til Chefen. Jeg elsker Chefens lækre pik…smage, føle, suge, slikke, kæle og røre – jeg elsker simpelthen at give Chefen et lækkert blowjob.

Og tøser – husk at afslutte med at sluge, tænk på det som en gave 😉  Mmmm

1 thought on “Blowjob

  1. Du har fat i en ende her, som er værd at holde fast i. Jeg er ganske enig i dine betragtninger.

    Sjovt nok blev det først rigtig godt for os, da vi holdt op med at kalde det ‘blowjob’. Det skal helst ikke associeres med arbejde og pligt. Hellere med lyst, glæde og begær.

Der er lukket for kommentarer.