Hidsig og tudende tut

Tut kan til tider have meget svært med at styre hendes temperament. Ikke at jeg går rundt og er en omvandrende hidsigprop eller bombe, der blot venter på en anledning til sprænges. Men jeg kan ikke skjule, at jeg har temperament – og jeg kan blive så hidsig, at tårerne og snottet vælter ud af mig sammen med en masse grimme ord.

Jeg bruger en enorm mængde energi, når jeg er helt oppe og køre – så bagefter er jeg nærmest helt udmattet 🙁

Nå men her til aften har jeg været hidsig – råbte og skreg af Chefen, og jeg tror faktisk også i hidsighed, at jeg slog ud efter ham (mener ikke at jeg ramte)…ups ikke særlig tøseagtigt! Og slet ikke særlig lydigt…faktisk har jeg været en meget uartig tut.

Bagefter bliver jeg oftest ked af det – og heldigvis har jeg en Chef, der er meget forstående, når blot jeg finder min plads. Og min plads er ved Chefens fødder.

3 thoughts on “Hidsig og tudende tut

 1. Hej tut…..

  Genialt skrevet, jeg er vild med den nerve og ægthed der er i jeres samliv. Det vækker genklang i mit indre og jeg glædes over at der åbenbart er nogen der er lige så “skæve” som jeg og maria. Dejligt at høre om din Chef der forstår at være streng, konsekvent og overbærende på de rigtige tidspunkter. Du er en heldig tøs tut…..:)

 2. Tak Master Boas – det er til tider ikke nemt at være tøs, og det kræver nogle indvendige opgør, når jeg mener, at tingene skal være på en måde, men at Chefen bestemmer en anden.

  Ligeså meget jeg beundre ham for hans konsekvente linje, ligeså meget hader jeg det, når vi nogle gange skændes. Han har altid det sidste ord.

 3. Men tut……

  Det er der fårene skilles fra bukkene… og nej det er ikke nemt… derfor er der så få der gør det… op med hovedet……
  Og selvfølgelig har han det sidste ord, han er jo din chef og du hans tut….

Der er lukket for kommentarer.