Chefens stuepige og tøsedukke

Jeg elsker at føle mig som et objekt for Chefens begær. Jeg er velvidende om, at han kan tage og forlange af mig – lige det han ønsker. Sådan er det i min verden og være tøs – eller nok nærmere korrekt hans ejendom.

En morgen, imens Chefen bruger sin tøs til morgensex, hvor han fortæller mig, hvad han forventer af mig i løbet af dagen – lige fra hvilket tøj jeg skal have på til, hvordan han ønsker jeg skal opføre mig og tale. Han ønsker at blive opvartet af stuepigen, der skal servicere og adlyde hans mindste ordre.

Jeg ifører mig stuepigeuniformen, imens jeg laver mad til Chefen. Maler læberne røde, fordi jeg ved, han elsker røde læber. Ifører mig hofteholder med strømper med søm og afslutter med et par stilletter i sort lak. Stuepigen er klar til at yde prima service. Chefens middag bliver serveret, og der bliver plejet og nusset om Chefen.

Tut som stuepige

Jeg har været liderlig hele dagen, idet Chefen ikke gav tøsen lov til at komme om formiddagen, men blot færdiggjorde sig selv og sendte tøsen i bad bagefter. Så det var en liderlig stuepige, der opvartede Chefen 😉

Heldigvis må jeg sige, at min liderlig blev sprøjtet ud senere på aftnen.

Chefen kører et træningsprogram med mig for tiden – det handler i bund og grund om at tømmen hjernen og være modtagelig overfor de ønsker, Chefen har til mig. I starten var det rigtig svært at tømme hjernen, og blot ligge der og stirre ud i luften – uden vel og mærke at kigge på noget som sådan. Det er heldigvis blevet meget nemmere takket være træning og vilje. Når jeg tømmer hjernen – bliver jeg som en lille kneppedukke. Afventende og indbydende…

Chefens viljeløse kneppedukke, han kan bruge og forme lige efter hans eget hoved. Chefen mente at lidt strøm kunne hjælpe mig med at blive helt tøm indeni, så han sendte stuepigen op efter “El Dominator”. Chefen satte strøm til tøsens kusse – først lidt og øgede langsomt styrken. Min krop bliver liderlig af smerte, så selvom det gør ondt, gør det godt. På et tidspunkt er strømstyrken høj, og det gør meget ondt, så ondt at jeg har svært ved at ligge stille og tie stille – men en kneppedukke taler og rører sig ikke! En dukke er en dukke, og kan ikke bevæge og tale af sig selv, så jeg bliver bedt om at ligge stille. Tårerne presser sig på, mens liderligheden er stærkt stigende…

Chefen gør brug af hans tøs – og flytter strømklemmer til brystvorter i stedet for – på den måde kan han kneppe tøsen, og stadig være sikker på, at jeg lider for hans skyld. Tøsekussen lyver ikke – den er våd…men Chefen mener, den sagtens kan blive vådere…og hans hænder kræver en sprøjteorgasme, hvor væsken flyver ud af kneppedukken tut. Chefen skruer op for strømmen igen og beder mig bide smerte i mig – ligge stille som hans kneppedukke, mens han bruger mig. Benene er spredt og oppe, så der er fri adgang, munden og øjnene er åbne og tuts arme og hænder tigger, som et lille tøsedyr.

Skiftevis knepper Chefen tøsedyret og giver hende en sprøjteorgasme – min hjerne er forlængst stået af…

Tænk at kunne blive leveret i kasse med en stor rød sløjfe på eller med et sæt tøj, som en fin dukke, der blot vente på at blive pakke ud og blive leget med…det synes jeg er frækt!

Et lånt billede fra House of Gord

Håber en dag Chefen vil pakke sin dukke ud af tøsekassen…

6 thoughts on “Chefens stuepige og tøsedukke

  1. hej Tut ved din “chef´´ egentlig om den her hjemmeside?
    og du kunne eventuelt gøre så man kan give kommentarer til flere af dine historier, og hvordan egentlig med arbejde er du bare heldig at gå hjemme? =P

  2. Hej, selvfølgelig ved Chefen alt om min blog – jeg skjuler ikke noget for ham. Du kan kommentere alle mine blogindlæg, hvis du har lyst. venlig hilsner tut

  3. Jeg ved godt det er en gammel test men jeg sidder og læser den nu, jeg kan godt lide og læse dine tester og jeg håber jeg kan finde en pige der er lige så frisk som du er, jeg synes det er en god ide men at du lejer dukke med chefen en gang nogen gange, det håber jeg kan få og pige til og leje nogen gang, men jeg synes det var sejt at du kunne ligge stille med meget strøm i kussen og på brysterne tro mig det kunne jeg godt tænke mig og se for det må havde gjort ondt og ligge der og leje dukke.

  4. Jeg tror godt jeg kan gøre noget så dukken ikke kan ligge stille, hvis men nu ligger et æg i dukkens kusse og kører op så det er lige før at “dukken” kommer og bliver ved med det hele dagen så tror jeg ikke dukken kan ligge stille fordi dukken bliver mere og mere liderlig.

    eller hvis men ligger dukken i sengen og giver dukken en masse og dukken så kan det også være at dukkens underliv begynder og bevæge sig på et tidspunkt når blærer bliver mere og mere fuld

    jeg har mange andre ting som men kan få dukken til og bevæge sig eller sige noget

Der er lukket for kommentarer.