Leonard Cohen forkælede tut

Det er ikke så tit, at jeg fylder min blog med ikke seksuelle tanke og lyster, men jeg vil her gøre en undtagelse. I går gik et af mine store ønsker i opfyldelse. Jeg hørte Leonard Cohen live – og hvilken koncert, jeg blev rørt flere gange under koncerten.

Flere af hans tekster har efter min fortolkning en klar bdsm relateret betydning. Allerede før jeg dyrkede sex fordybede jeg mig i hans tekster og musik – den mand kan synge kjolen af mig. Hans stemme er så sexet – og det bedste af det hele – den er ikke mindre dragende live.

I dag bobler mit sind af fryd, jeg takker min Chef for at give mig den oplevelse.

3 thoughts on “Leonard Cohen forkælede tut

 1. kære tut..
  Jeg kan følge dig til fulde. Han var og er fantastisk.. og ja, jeg er også sikker på at hans tekster er bdsm relaterede…

  Dejlig koncert, dejlig stemning, enormt dejlig mand… mums…

  fannie som stadig svæver

 2. Jeg nød det også til fulde.. tak til tut for at give mig den oplevelse…. *drømmeaften*

 3. Ja en helt fantastisk aften, koncert i fruens bøge var super og da han sang I’m your Man holdt min Herre mig rigtigt hårdt. Jeg havde taget mine stramme sorte læderbukser på og da han opdage at jeg også havde latex trusser på blev han helt vild, så selvom det var en lang koncert fik jeg en rigtig dejlig hård tur da vi kom hjem.
  Tak for en kanon blok, du er bare fantastisk sej.

Der er lukket for kommentarer.