Smæk til lydige tut

Egentlig troede jeg, at det skulle være en stille og rolig aften igår, men jeg tog heldigvis fejl. Fine striber fra spanskrøret bryder min tøserøv idag.

Chefen havde godt nok nævnt tidligere på dagen, at han ville slå min tøserøv med spanskrøret, så den ville få mærker, men jeg troede faktisk, at han havde glemt det igen.

Jeg var engang rigtig god til at få smæk – det er jeg desværre ikke så meget mere. Jeg ville ønske, at jeg kunne stå fin og stille og modtage de smæk, som Chefen helt fortjent tildeler mig. Men jeg er ikke helt ren i mine tøsetanker, for jeg kunne ikke så godt stå helt stille igår aftes. På et tidspunkt truede Chefen med at gå ud af rummet og efterlade mig, hvis jeg ikke tog mig sammen. Jeg vil ikke være en ubrugelig tøs – det er faktisk det værste i mine øjne. Tænk ikke at kunne gøre sin Chef tilfreds og glad som tøs. Heldigvis hjælper Chefen mig også til at blive bedre hele tiden, og jeg fik også næsten rettet ind til højre, og kunne næsten stå helt stille, når slagene fra spanskrøret ramte min tøserøv.

Chefen går ind for at smæk er smæk – og smæk gør ondt for at gøre bedre.

Det er lang tid siden, at jeg er blevet sådan helt zombieagtig i hovedet af smæk – men i går var den der. Det var ligesom, at alt andet blev ligegyldigt. Jeg er til for Chefen – og ikke mindst hans lyst. På et tidspunkt hiver Chefen mig i håret og helt ud på badeværelset. På knæ og med hænder bag på ryggen og med et tomt blik i øjnene, fylder han min tøsemund op med hans varme urin. Han beder mig om at synke og ikke spille en dråbe – jeg gør, som han siger. Smagen er salt, og væsken er varm, men jeg drikker med den største ivrighed gaven fra min Chef. Med smagen af urin i munden, hiver Chefen mig igen i håret og fører mig i soveværelset, hvor han vil bruge sin tøs igen.

Chefens pik er lækker og hård, og min tøsekrop længes efter den. Jeg finder en ekstra nydelse i smerten fra spanskrørets mærker, og de mange lussinger, jeg har fået i løbet af aftnen. Det er altsammen for at gøre mig bedre. Jeg stiller høje krav til mig selv som tøs – jeg vil være den bedste tøs for min Chef. Han skal ikke kunne gå ud og finde en tøs, der kan give ham bedre service og opvartning.

Efter et stykke tid, hvor Chefen har nydt tøsens krop og tøsekusse – stopper han og beder mig ligge i tøsestillingen. Tiggende som en lille tøs, der skriger på tilfredsstillelse ligger jeg på min ryg med spredte ben og tiggende hænder, åben mund og øjne – jeg er en villig og ivrig tøs, som jeg ligger der.

Chefens hjernevask har gjort tøsefissen helt våd og villig – jeg har opgivet at kontrollere den. Når Chefens hænder kræver tøsens orgasme, får han den frivilligt og let. Varm væske rammer min krop, da den første sprøjteorgasme vælter ind over mig, som en bølge på en strand. Min krop har svært ved at blive liggende i tøsestillingen, men Chefens stemme kræver det – og jeg retter ind. Igen kræver han min orgasme – og han får den serveret med det samme, villigt og ivrigt, som den liderlige tøs, jeg er.

Jeg har anmodet Chefen om nogle flere smæk, så jeg kan blive en bedre tøs, der kan stå helt stille og tomhjernet, som hun får besked på.

Chefen kan nemlig bedste lide lydige tøser.

3 thoughts on “Smæk til lydige tut

  1. Seje Tut
    Meget grænse overskridende læsning.
    Læser uddrag fra din blog for min kvinde,det har flyttet grænser,hun bliver mere og mere MIN kvinde.

    Wawe

Der er lukket for kommentarer.