Udvidelse af piercinger

Jeg sidder her og beundrer resultatet af mit arbejde.

Jeg har i et stykke tid tænkt på at udvide mine piercing i brystvorterne. De blev lavet i april 2008, og jeg valgte dengang 2,4mm – vel vidende at Chefen (og jeg) gerne ville have det endnu tykkere. Desværre har jeg haft en del problemer med samvoksningen og lige en bonustur forbi Rigshospitalets brystkirurgisk  afdeling med en større infektion. Men heldigvis voksede de til sidst sammen, og idag tog jeg chancen og udvidet piercingerne i brystvorterne.

Smukt sidder de nu 3,2mm ringe i brystvorterne – jeg glæder mig til at vise Chefen dem senere, når han kommer hjem. Med tiden vil jeg gerne have dem endnu tykkere – så det hør og bør sig for en slavetøs.

5 thoughts on “Udvidelse af piercinger

 1. Sej Tut.
  Det er modigt at du tør udvide dine bryst piercinger, håber det går godt.
  wawe

 2. Hej wawe

  Det er gået helt fint – og jeg er mægtig glad for resultatet. Nu skal de lige have ro, så vil jeg udvide dem til 4,0mm – om jeg stopper der, ja det bestemmer Chefen jo.

 3. Seje Tut.
  Har chefen komenteret din udvidelse af bryst piercingerne?
  Eller har du været ulydig? Med hvad det følger.
  Wawe

 4. Seje Tut
  Lidt siden du har fortalt hvordan det går med dine bryst piercinger. Er de helet helt op igen?
  MIN Q blev piercet i begge brystvorte for to mdr. siden(kun 1,6 mm).Der har heldigvis ikke været problemer, men det varede lidt før Q vennede sig til legen, men er nu meget glad for smykkerne.
  Wawe

 5. Døjer desværre stadig i perioder med de brystpiercinger. Jeg har 3,2 i nu, og målet er 4,0 mm – men har tænkt mig at tage ind til pierceren måske allerede imorgen og få lidt råd om, hvad jeg kan gøre. Til april er det 3 år siden, at jeg blev piercet der.

Der er lukket for kommentarer.