Et liderligt tøsedyr

Jeg vasker min Chef, når han er i bad – det hører med til min dagligdag. Igår aftes skulle Chefen i bad, og jeg vaskede ham lydigt og nænsomt. I badet brugte han min mund til slikke hans lækre pik.

Bagefter greb Chefen mig i håret og hæv mig i ind i badet som et tøsedyr i snor. Det varme vand løb ned over min krop, og Chefens hænder afvaskede min tøsekrop – når han gør det, føler jeg mig som et tøsedyr – en genstand til hans lyst. Han bad mig om at blive færdig hurtigt – selv var han gået ud af badet for at tørre sig. Jeg skyndte mig at vaske hår og krop – imellem tiden kunne jeg høre Chefen i soveværelset. Min nysgerrige tøsehjerne gik på vandring – hvad havde Chefen i tankerne? Smæk, smerte, lydighedstræning, blowjob, strøm eller min metal butt plug? Jeg nåede at tænke mange tanker i det korte bad. Skyndte mig at tørre mig og tænkte jeg måtte hellere pynte mig lidt for Chefen – lagde en fin makeup og malede læberne røde, og gik med forventning ned i stuen, hvor Chefen var.

Ud fra hvad Chefen havde taget med ned i stuen, kunne jeg hurtigt konstatere, at jeg skulle en tur i tøse wonderland. Chefen havde taget mange af mine yndlingsting med nedenunder. Den fine specialsyet lædermaske fik jeg på – jeg elsker at have maske på, det går hurtigere med at ikke at tænke på noget – blot høre efter, hvad Chefen fortæller mig. Jeg har længe øvet mig at blive tomhjernet – det vil sige ikke tænke på noget. Det er faktisk ikke så let, hvis du er tvivl, så prøv 🙂

Til lædermasken hører et positur halsbånd i læder, hvor en gag også sidder fast – ligeledes specialdesignet til mig. Chefen gaggede mig, så jeg ikke kunne sige noget – lydige tøser taler ikke, med mindre de bliver bedt om det.

Chefen kneppede mig som var jeg en lydig kneppedukke – der kun eksisterer for at opfylde hans behov. For at skærpe min lydighed, satte han metalklemmer i brystvorter på mig. Klemmerne er koblet til El Dominator – og lidt efter får jeg stød. Jeg piver lidt, men indser hurtigt, at jeg må lide for Chefens skyld. Min krop er på nuværende tidspunkt ved at bryde sammen af liderlighed. Jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst har været så liderlig 😉

Chefen skruer mere på for strømstyrken og knepper mig – han kan lide lydigheden, og at jeg lider for hans skyld. Jeg er tændt, fordi jeg tænder, når han tænder – og fordi jeg tænder på smerten. Den søde smerte fra brystvorterne, der kommer i impulser styret af Chefen.

Jeg tænker ikke på noget, jeg er bare hans tøsedyr. Jeg ligger på min ryg, benene er godt spredte, så Chefen kan komme til. Armene og hænderne er foldet fint, og min mund er fin åben, da gaggen holder den åben. Jeg har overgivet mig til hans magt – han ejer og styrer mig. Lige nu styrer han mig ind i to sprøjteorgasmer i træk. Selvom jeg er kommet ganske kraftigt, er jeg stadig liderlig.

Chefen knepper mig igen, og jeg kan mærke varmen fra hans sæd, da han sprøjter det ud indeni mig. Jeg kan lide at mærke safterne fra os begge, jeg kan lide at føle, hvordan han har gjort brug af hans ejendom. Jeg kan lide at føle mig som en nyttig og lydig tøs.