Underkastelsen – den er svær

Jeg synes selv, at jeg har været inde i en svær periode. Eller lad mig præcisere det lidt mere – en svingende periode, hvad angår min underkastelse. Ikke at jeg tvivler på min underkastelse eller sætter spørgsmålstegn ved mit valg om at leve på den her måde.

Jeg har bare dage, hvor jeg gør alt med glæde for at tilfredsstille Chefen, og så har jeg haft dage, hvor det hele bare hænger mig ud af halsen. Jeg bliver en besværlig og fræk tøs. Bagefter er jeg trist over min overførsel.

Forklaringen skal nok findes i, at vi har travlt begge to – tålmodigheden er ikke den store, og jeg kan blive irriteret over småting. Heldigvis er jeg i bedre humør igen, og håber snart igen at kunne finde en større glæde i min underkastelse.

3 thoughts on “Underkastelsen – den er svær

 1. For fanden, jeg har det tit sådan, at jeg heller ikke rigtig kan fange fokus ..der kan også være meget at lave, og så kan jeg ikke fange fokus, har ikke vilje, kan ikke komme igang osv….faktisk lige som du har det også. Er sikkert være fordi man har mange andre ting i hovedet, osv. … men jo for pokker, jeg har det tit sådan…griner….så du er sgu ikke alene. Kan nok også være det, at man simpelthen ikke kan overse lige at komme igang, og fange fokus…men det bliver jo godt igen. Tror sgu, at man bare skal skide på det hele og lukke af de dage det er sådan, og så bare prøve at tage en slapper…

 2. Frække tøser skal ha´smæk tut, lige til de bliver lydige igen :0)

  Vi lander alle der ind i mellem ikk. Men De der bære viljen i hjertet finder retur, og jeg kender dit hjerte, så jeg er fuldt ud fortrøstningsfuld, du er snart retur.

  Kys til dig lækre dukke.

  /m

 3. Kan du ikke fortælle lidt mere om hvordan du passer på dig selv (psykisk) når du lever i 24-7 forhold med din Chef. Jeg er selv min Herres Tøs og er fuldstændigt vild med det, men jeg synes det er et stort skridt at skulle leve 24-7 men samtidig også meget tiltrækkende.
  Har du dine egne meninger eller kommer de ikke til udtryk overfor din Chef? Hvordan fungerer det til dagligt/hverdag det kunne være interessant hvis du kunne beskrive det.

  /T

Der er lukket for kommentarer.