Endelig helede piercinger

Ja, jeg er stadig i live – jeg er en fortravlet tøs, der plejer min chef for fuld styrke. Det går til tider ud over min blog, der ikke bliver opdateret så tit 🙁

Mine brystpiercinger som jeg fik lavet for 2 år siden, ser endelig ud til at være vokset sammen! De har været til stor frustration – fordi de ikke ville hele. Jeg valgte at få dem lavet i tykkelsen 2,4 mm – synes tykke ringe er pænest og mest tøseagtige. Håber med tiden at kunne få dem udvidet, men lige nu glæder jeg mig blot over, de er vokset sammen. Glæder mig også over, at jeg ikke opgav på vejen, selvom det var tæt på, at jeg pillede dem ud – havde fået lov af Chefen. Men jeg ved, hvor meget han påskønner netop de to piercinger – så jeg lider gerne lidt ekstra 😉

“Desværre” har Chefen også meldt ud, at hvis jeg skal have flere piercinger, så er det eneste sted, han vil have det i navlen. Jeg havde skam tænkt på lidt frækkere steder, men som en god tøs følger jeg min chefs anvisninger. Dog tror godt jeg kan undvære en piercing, hvis det kun må være en navlepiercing – det er lidt for almindeligt og teenage oprørsagtigt for min smag.

2 thoughts on “Endelig helede piercinger

 1. Although our Danish isn’t that well we would like to send our regards and compliments for the blog.
  Thank you for the joy you gave us
  Stay safe and stay healthy

  Sir and Esther

 2. Seje Tut
  Jeg gav min kvinde en navle piercing i fødselsdags gave,har pirret hende, spurgt om hun ville have en(to) fræk mere. hun har nu sagt ok. har bestilt tid til efter ferien.
  Wawe

Der er lukket for kommentarer.