Smæk

Jeg kan lide hans konsekvente stemme. Hans vilje er ikke til forhandling – inderst inde er det jo også det jeg søger, elsker og ikke kan leve uden. Jeg ville miste alt respekt for Chefen, hvis jeg kunne forhandle eller manipulere mig frem til et andet resultat end hans vilje. Dominans…Chefen giver ikke efter, når tårerne triller ned af mine kinder, eller jeg skaber mig som en lille tøs, fordi jeg synes, det gør ondt at få en røvfuld. Chefen tager, hvad han vil have!

Jeg kan lide at mærke, når Chefen har gjort brug af mig. Inden jeg skulle handle ind igår, fik jeg en røvfuld – og med udsigt til mere senere, skulle jeg prøve at handle ind. Jeg nød så meget de varme baller, og gik og tænkte på, hvordan Chefen ville gøre dem mere røde senere. Behøver jeg at nævne, at jeg var lettere fugtig mellem benene?

Heldigvis fik jeg flere smæk senere – og med flere i udsigt hele ugen, så kan jeg kun blive en rigtig god tøs 😉

Glæder mig til at få stribede baller og gå og nyde ømheden. Mærke hvordan mit brændemærket hæver op og bliver ekstra tydeligt.