1 år som brændemærket tøs

Mit blik faldt på kalenderen idag – et år er gået siden jeg blev brændemærket. Alligevel står selve mærkningen af mig ganske klart i mine erinderinger. Chefen var meget opsat på at få mig mærket sidste forår, han mente, at tiden var inde. At jeg havde gjort mig fortjent til at være hans tøs, og han ikke ønskede, at jeg skulle gå rundt som en umærket tøs. Jeg havde jo allerede gået med mit halsbånd i et godt stykke tid, så det var nu ikke fordi, jeg følte mig som en herreløs hund eller tøs.

Jeg var meget afklaret med at skulle mærkes – noget jeg gerne ville, og ikke mindst for at vise Chefen, at jeg mener, at jeg er hans ejendom.

Selve mærkningen var smuk og ganske fri for underlige ritualer. Jeg kan stadig få tårer i øjnene, når jeg tænker tilbage på Chefen stærke hænder og arme, der holder mig, og hvordan han blidt kysser min nakke, imens jernet rører min hud. Det er et øjeblik, der står meget klart for mig – ren hengivenhed og kærlighed til min Chef fra mig.

Jeg kan godt lide at betragte mit brændemærke, især når jeg lige har været i bad. Arret er lettere rødt og står ligesom ud fra huden (billedet her på bloggen er over et halvt år gammelt, så det er lettere misvisende i farven). Flot – de andre brændemærker jeg har set, er blot blevet hvide og på niveau med den øvrige hud.

Jeg elsker, når Chefen hiver op i min kjole for at føle på min højre balle – for at se og mærke hans tøs.

3 thoughts on “1 år som brændemærket tøs

  1. Tillykke med det første år som brændemærket slavinde for Chefen – sikke tiden er fløjet afsted.

  2. Hey tut, først vil gerne takke for at kunne se dine flotte frække billeder. Jeg er ikke selv til bdsm (tror jeg) men bliver sq lidt tændt af dine billeder. Jeg har længe tænkt på at få en tattoo, men jeg vil have noget originalt, så var det jeg tænkte på at få lavet et brændemærke, men det er ikke let at finde folk der gør den slags. Fandt dine billeder under søgningen. Tænkte om du måske kender nogen der udfører brændemærkning? ville være meget taknemmelig for din hjælp.

    Med venlig hilsen Jesper.

  3. Hej Jesper

    Jeg ved Copenhagen Body Extreme udfører brændemærkninger – dog ikke der, jeg har fået lavet mit. Personligt synes jeg det er flottere end en tattoo, men alle har jo deres personlige smag. Held og lykke med dit valg.

    tut

Der er lukket for kommentarer.