Kneppedukken

Er der noget mere lækkert end at blive vækket af en Chef, der vil gøre brug af hans ejendom?

Først mærke på hans ejendom med hans faste hænder, der søger alle afkroge af min krop. Han beder mig om at tømme mit hoved for tanker, blot være til for hans skyld – og ikke mindst fornøjelse. Indeni nyder jeg, jeg tænker ikke så meget igen – mit fokus er på at ligge korrekt og blot synke dybere ned i tøsedukkeland.

Være et indbydende stykke legetøj – en rigtig levende kneppedukke!

En kneppedukke, der har et intetsigende udtryk i øjnene, dukkekroppen gør ikke modstand – den er formelig og føjelig. Alligevel er kneppedukken ivrig, lydig og underdanig i udtrykket. Dukken tager imod alt, hvad Chefen giver og gør – et slag på inderlårrene, og tøsekneppedukken koncentrer sig om at ligge lydigt og stille uden at fortrække en mine.

Jeg tænker ikke, jeg er blot…en lykkelig kneppedukke.