Bruge og bruges

Da jeg var ganske ung, og endnu ret uprøvet som tøs, der hørte jeg denne sang med tøsedrengene, og ih hvor er teksten bare rammende. Det handler jo i bund og grund om at finde sit match, og være okay med de valg, vi træffer undervejs.

Jeg har brug for Chefen, og han har brug for mig. For mig handlede det i høj grad om at finde et match – én der ville påskønne den gave, det ville være at få en lydig tøs. Heldigvis fandt Chefen mig, og ville gerne eje mig med alt, hvad det indebærer.

Vi har jo brug for hinanden
hvorfor lade som om
at det kan klares uden et smil en hjælpende hånd
Vi har jo brug for hinanden, hvorfor lyve om det
hvorfor skjule et sagn, vi ved alle folk kender til
jeg er træt af at lyve og tie
træt af altid at lade være
sige hvad jeg tænker på
vise jer hvem jeg er

For jeg vil bruge og bruges
Ja, jeg vil give meget mere
jeg vil nå indtil den verden
glæden og smerten lever og er
For jeg vil bruge og bruges
fordi mit liv er så kort
til alle dem der tør tage den
til den der vil have det
giver jeg den bort

Vi har jo brug for hinanden
det er let nok at se
Vi er alle sammen ens, når det kommer til det
Vi har jo brug for hinanden
vi kan ikke lade være
Vi bliver nødt til at sige, hvad vi tænker og give, hvad der er
jeg er træt af tro noget andet
træt af den afstand det kan give
jeg holder hovedet koldt
jeg holder ryggen fri….