Ny piercing?

Jeg har haft fødselsdag i weekenden, og jeg tænkt, så det knagede på, hvad jeg ønsker mig. Chefen giver mig jo alt, hvad jeg mangler.

Jeg kunne faktisk godt tænke mig en ny piercing. Det har faktisk irriteret mig længe, at jeg har et ulige antal piercinger. Jeg kan ikke lide ulige tal – det har jeg aldrig kunnet. Jeg kunne godt tænke mig en Isabella piercing. Piercingen går fra nederst på venusbjerget til, hvor de to store skamlæber mødes – mere et smykke end en seksuel piercing.

Hvis Chefen giver mig den piercing, er det mit ønske, at han tager med mig ind for at få den lavet. Det vil betyde meget for mig, at han er med.

Så er det bare og vente og se…om tut får sit ønske opfyldt, det skal jo også falde i Chefens smag og lyst.

3 thoughts on “Ny piercing?

 1. Jeg har selv sådan en piercing, som du snakker om, og jeg er virkelig glad for min. Jeg håber, at Chefen giver dig lov til selv at få en.
  Held og lykke Tut 🙂

 2. Jeg har også netop den, og er SÅ glad og taknemmelig for min. Lille fin i guld med en sten, men den har tut hvis set 😉

  Nu ønsker jeg mig en mere, lige der hvor ryggen bliver fræk i en revne 😉

  Håber du får dit ønske opfyldt når din Chef vender hjem.

  Kram til dejlige tut.

 3. Maria-magdalena – jeg indrømmer at have luret på din piercing, og ja jeg er fandens misundelig. Den gad jeg godt nærstuderer ved lejlighed 😉

Der er lukket for kommentarer.