En frygtsom tøs

Jeg har mange tanker for tiden i min udvikling som tøs. Nogle gange er jeg misundelig på andre fuldblods tøser, at de er nået længere end jeg. Alt kan se så lyserødt udefra – jeg ved, at det oftest ser mere idyllisk ud udefra, end det er i virkeligheden. Chefen fortæller mig ofte, at kun få er som jeg i min underkastelse og overgivelse.Mange forgiver og leger – få lever det fuldt ud.

Jeg kæmper mest med min egen frygt. Egentlig troede jeg, at jeg kæmpede med mine følelser. At jeg skulle give slip på mine følelser, så jeg gøre mig fri af mine forbehold – at det dem, der holder mig tilbage. Mest af alt ønsker jeg jo at give mig hen uden forbehold – med fuld tillid til at Chefen viser mig vejen. En snak med Chefen fik mig til at indse, at mine følelser er ikke dem, jeg skal give slip på – de er rene og hjælper mig til at give mig hen. Det er min frygt, jeg skal overvinde.

Chefen er mere rolig end jeg – han er typen, der planlægger langt ud i fremtiden. Chefen har en stort set en plan med alt – også med sin tøs. Han ønsker ikke hurtige løsninger med hans tøs, der hastes igennem – som Chefen siger; “Man hjernevasker ikke en tøs på kort tid.. hun skal blive god, solid, driftssikker og glad.. en tøs der ikke er glad, kan ikke gøre sin Chef glad”.

Jeg er bevidst om min frygt – jeg arbejder med den hver dag, så jeg kan blive en bedre tøs. Min frygt skal ikke være en hindring, for det jeg allermest ønsker – at være hans ejendom uden forbehold.

4 thoughts on “En frygtsom tøs

 1. Jeg lever ikke som du i dette univers, men jeg kan forsikre dig for at jeg hverken foregiver eller leger og at jeg er rimeligt træt af begrebet “fuldblods” – Vi er allesammen fuldblods på hver vores særlige måde – jeg syntes det er decideret dumt at sammenligne sig med andre og det er en tendens der er temmeligt fremherskende i SM kredse –
  Gud, hvor er jeg træt af det 🙂

 2. Kære Zehn

  Jeg har ikke skrevet dette indlæg for at fordømme nogen, eller gøre mig til bedre tøs end andre tøser.

  For mig er der bare forskel på at leve 24/7 og så kun være til dominans i weekenden – det ene er ikke bedre end det andet som sådan. Men som i den virkelig verden spejler vi os i de mennesker, vi møder på vores vej – bdsm universet er ingen undtagelse. Jeg kender kun få, der lever på den måde, vi har valgt – og det er dem jeg tænkte på, da jeg skrev det her indlæg.

  Hvad folk er til og hvordan – det er jeg dybest set ligeglad med – bare de er glade og lykkelige for deres valg. Jeg er lykkeligt for mit valg.

  Jeg ønsker dig en god weekend

  tut

 3. Det var heller ikke min mening at nedgøre DIG – blot at åbne dine øjne for,at der objeltivt set ikke findes nogen der bare leger deres liv – heller ikke dem, der kun dyrker SM ved særlige lejligheder eller i week enden.

  De lEVER bare deres liv anderledes, udfrs enten forestillingen om at dette er nok, eller i længsel muligvis, who knows, men vi lever allesammen bare.

  Jeg er med på, at du skriver til dine fæller – men din blog læses også af andre end dem idet den er offentlig for enhver – så ind i mellem kommer sådan nogle som mig forbi også – vi må vel også gerne kommentere?;)

  I grunden var det mere det generelle ” jeg er kun rigtig, hvis jeg er på en bestemt måde eller på et bestemt stadie, som alle de andre rigtige er” jeg reagerede på.

  god vind til dig også.:)

 4. Zehn – Som den hestepige jeg er må jeg simpelthen kommentere. Ikke alle heste er fuldblodsheste – der findes f.eks. også en fjordhoppe. Begge typer er helt rigtige heste, den ene ikke mere hest end den anden… men det gør dog ikke fjordhoppen til fuldblods. Så er det bare så heldig at heste ejere er forskellige, nogen ønsker en firspand med fjordheste, andre en varmblod med halen højt i vejret.

  Nu er jeg ikke ude på at gøre tut´s blog til et debat forum….

  Men Zehn du skrive at det er dumt at sammenligne sig med andre, og at det er fremherskende i SM kredse, jeg er helt Enig.
  Men så må jeg også undres….. for er det ikke netop hvad du selv viser at gøre i din første kommentar, når du sammenligner “andres” liv med tuts ?!

  /maria magdalena.

Der er lukket for kommentarer.