Den søde smerte

Selvtortur er en underlig ting – at påføre smerte på sig selv, og så rent faktisk nyde det. Smerte hører til min seksualitet som noget ganske naturligt. Jeg oplever som regel smerte i forbindelse med erotik som en liderlighed, der blot breder sig i min krop. Jo mere liderlighed jeg får opbygget, jo mere smerte kan jeg tåle. Jeg bliver høj af smerten – jeg flyver af sted på den. Jeg elsker at lide for min Chef – at se og mærke hans liderlighed, lyst og begær forme og brede sig i min krop. Smerten får mig til at føle mig levende og sårbar som tøs – men jeg kan og vil ikke undvære den.

Da jeg var ung, og inden jeg endnu havde draget mine første erfaringer med bdsm med andre, dannede jeg grundstenene i min selvtortur. Jeg havde læst i et kulørt ugeblad, hvordan en mand havde placeret klemmer på en kvindes brystvorter og bundet hende til en stol, og “misbrugt” hende seksuelt – billederne stod i kø i mit hoved. Dels at han havde taget hende, fordi han kunne, og hun ikke kunne kæmpe imod – at være overladt til hans lyst. Jeg måtte prøve, hvordan det føles at have klemmer på brystvorterne – der var ingen anden udvej. Jeg listede mig ud til tørresnoren, hvor jeg fandt klemmer – knyttede dem i min hånd, som var det en dyrebar skat.

Jeg kan huske, hvordan den søde smerte bredte sig i min krop. Efterfølgende eksperimenterede jeg med varigheden af klemmerne, og fandt nye steder at placerer dem 🙂 Op igennem 20erne havde jeg mit eget lille skatkammer af rigtig gode klemmer – nogle var så hårde, at der gik hul på brystvorten, så man kunne nyde smerten i flere dage, mens andre kunne sidde udenpå hinanden, og derved øge smerten. Jeg eksperimenterede med vægt i klemmerne for at øge smerten – jeg kan og kunne ikke få nok…

Jeg kan også huske op til flere episoder, hvor jeg har kørt i tog, hvor jeg har placeret gummibånd rundt om brystvorterne – så de stritter enormt meget, men også gør at en sød smerte breder sig i min krop. Jeg var i et tog, og kan ikke intet gøre andet end lade mig opsluge af smerten – lade den indtage min krop.

Til tider kunne jeg give mig selv små udfordringer og straf i mangel på en Chef til at styre slagets gang. Hvis jeg ville have skærpet min koncentration, kunne smerte hjælpe mig på vej – med den bivirkning, at jeg blev liderlig 😉 Ofte har jeg kørt en slags små spil i mit hoved med belønninger og straf i form af smerte og fjernelse af smerten igen.

Heldigvis har jeg fået Chefen til at nyde smerten for – det gør det hele meget bedre. Jeg bliver mere lydig, når han giver mig strøm, eller jeg får smæk. Jeg er en tøs, der elsker at lide for min Chef.

3 thoughts on “Den søde smerte

 1. Hej Tut – jeg er 100% med på hvad du mener og sjovt nok har jeg også i dag skrevet et indlæg om smerte på min side. Det er helt vildt fascinerende synes jeg… at kroppen har sit eget rusmiddel man kan dope sig med….. og der er sjovere måder at få rusen på end ved at løbe marathon 🙂
  /Irene

 2. Hej Tut og Irene,
  dejligt at læse om jeres tanker og oplevelser om selvpåført smerte. Har I prøvet at lege med tre tøjklemmer, ikke to, en på hver brystvorte, heller ikke fire, brystvorter og skamlæber, men tre?
  Tre klemmer, højre brystvorte, venstre brystvorte og venstre skamlæbe.
  Første flyt: Venstre skamlæbe til højre skamlæbe.
  Pause tre minutter.
  Andet flyt: Venstre brystvorte til venstre skamlæbe.
  Pause tre minutter.
  Tredje flyt: Højre brystvorte til venstre brystvorte.
  Pause tre minutter.
  Fjerde flyt: Højre skamlæbe til højre brystvorte.
  pause tre minutter.
  Og så videre. Pauserne imellem klemmerne forøger smerten; først når klemmerne fjernes, derefter forstærket smerte, når klemmerne atter sættes på.

  Mange gode tanker til jer begge fra Gråskæg

 3. Hej tut

  Dit indlæg vækker gamle minder frem, om straf og smerte, brud på regler jeg selv havde lavet, klemmer der sad i brystvorterne der gav en dejlig følelse af noget forbudt og hemligt, en ledning jeg brugte som pisk den liderlighed det gav selv flere dage efter hvor mærkerne ikke var forsvundet, minder fra dengang jeg ikke viste hvem jeg var

Der er lukket for kommentarer.