Tøsetårer

Nogle gange er jeg vildt nærtagende – har let til tårer og pirrelig. Sådan har jeg det idag – føler mig slet ikke i balance med noget eller med min Chef. Føler mit tøsesind svigter mig – og det gør mig ked af det.

Jeg bider og snærer af Chefen, og bliver fornærmet over, at han ikke lige har tænkt på mig, hvis han eksempelvis smører mad. Samtidig bliver jeg også bare enormt ked af det – ked af jeg ikke magter det at være en god og lydig tøs. Jeg bebrejder mig selv for min sindstilstand.

Jeg føler mig som den dårligste tøs – totalt ubrugelig til at være hans ejendom.

Idag er det trist at være tut…

4 thoughts on “Tøsetårer

 1. Kæreste tut,

  Jeg tror vi alle har perioder, hvor vi sidder med den følelse af, at være ubrugelig og ikke lever op til vores egen forventninger.

  Men det er kun en periode smukke. Måske du skulle læse nogle af dine smukke ord, fra de perioder, hvor du føler, at du virker optimal.

  Måske en dybt kig ind i dit indre kan vise dig vejen frem til igen at blive en glad tut.

  De kærligste og varmeste tanker herfra

 2. Stakkels dig. Sådanne dage har alle vist. For mig hjælper det at blive straffet alvorligt for det, og få grædt ud i min herres arme. Det eller at bare nusse sig under dynen med en god bog til dagen går over igen.
  Håber i hvert fald det bliver bedre i aften, alle har det jo sådan engang imellem

 3. Kære Tut, dit navn er kvinde….
  Din Chef vil tage vare på sin dyrebare ejendom, og få dig til at skinne igen…
  ingen tvivl om det.
  Varme hilsner Irene

 4. Jeg har valgt at give dig en award – du kan finde den her: https://lakajira.wordpress.com For at modtage den skal du linke til mig som har givet dig den, sætte den på din blog – skrive 7 ting om dig selv og sende den videre til 7 andre.

  Rigtig hjerteligt tillykke med den.

Der er lukket for kommentarer.