Tøsesko

Jeg elsker sko!

Allerede første gang jeg flyttede som ung, havde jeg flere store flyttekasser med sko og støvler. Jeg har sko i mange afskygninger, men de fleste er meget feminine. Alt fra balletstøvler (pissesvære at gå i) til de mest simple klipklapper. Jeg har kun et par gummisko i samlingen – mine træningssko, så jeg kan holde tøsekroppen i form…når jeg nu får taget mig sammen til det 😉

Jeg har forkærlighed for laksko – allerede som barn stod jeg helt forelsket foran de skinnende, men noget upraktiske sko. Min tøsehjerne kunne ikke forstå, hvorfor de var så upraktiske. Jeg har altid har et pyntegen 🙂 Så lykken var stor, da jeg fik et par sorte flade laksko med en sløjfe foran – det var mit første par laksko. Siden er min laksko samling vokset stille og roligt.

Jeg kan særligt godt lide stillethæle – det ser flot ud og man går bedre og mere rank. Sådan kan Chefen også godt lide det. Chefen har også foræret mig et par ballet støvler. Balletstøvler er et par støvler, hvor du går på tæer. For dem der ikke har prøvet det, så kræver det god balance og at man kan holde smerten ud. Men det ser flot ud, og hvem har ikke lyst til at lide for sin ejer?

Jeg drømmer om sko, der bliver låst fast på anklen, så Chefen bestemmer, hvornår og hvor de skal af. At han bestemmer, hvor høje de skal være, og hvornår jeg skal have dem på.

Tror jeg længes efter mere perversitet og kontrol for tiden…

4 thoughts on “Tøsesko

 1. Hej Tut,
  Jeg tænkte, jeg lige måtte kommentere din støvlefetish. Jeg har fulgt med i din blog i et par måneder, og elsker altid når der er nye indlæg fra dig 🙂 vi lever på mange måder samme drøm 🙂
  Det er min herre, som har specielt stor fornøjelse af sko og støvler, så han køber alt hvad jeg går i. Selv nyder jeg at kunne tilfredstille ham på den måde.
  Jeg har også et par virkeligt flotte lak balletstøvler, men jeg kan simpelthen ikke holde ud at gå i dem! Jeg får kramper cirka 10 sekunder efter jeg prøver at stå i dem, så jeg er ved at blive grøn i hovedet. Hvordan gør du det mon? Min herre bruger dem, når han foretrækker at jeg kun kan kravle.
  Og jeg har også sådan et par højhælede med hængelås. Det er mine “brudesko”, da jeg blev gift i dem (med herren, det var et lidt specielt bryllup 🙂 ). De er sindsygt ubehagelige at have på, hvilket egentlig er mærkeligt, da de ikke er sådan helt vanvittigt høje.
  Mærket er “Pleaser” (som du sikkert kender), og vi fandt dem hos Pierre Patrick (Studiestræde, københavn). De var ikke specielt dyre, og man kan skifte det øverste “bånd” ud, så den kan låses og spændes på flere forskellige måder. De er vildt flotte 🙂

  Men tak fordi du deler dine tanker og overvejelser, det er meget inspirerende.

  hilsner
  en fan 🙂

 2. Hej Tut

  Jeg har lige læst begge indlæg, meget spændende læsning. Jeg syntes det er nogle vildt flotte støvler sådan nogle balletstøvler Når jeg sidder oven stående inlæg må hun godt nok være træt bagefter, når jeg læser om din træning hvor meget det kræver.
  Jeg syntes at hun nævner hennes herre bruger dem, mund det skal tolkes sådan at hennes mand går i sådan et par. Kan mænd godt bruge balletstøvler? Hvis ja så skulle man måske finde et sted man kunne prøve et par, men hvor?

 3. Hej Scuba

  Nej, min Chef bruger ikke mine balletstøvler. Jeg ved ikke om mænd bruger balletstøvler. Mine støvler er købt i England.

  Tut

 4. Hej Tut

  Hvordan er balletstøvlerne størrelsels messig? Ved du hvad str. man skal vælge til en fod der måler ca. 26,5 – 27 cm. hvis man bestiller på nettet?
  De ser bare for fede ud, jeg kunne godt tænke mig, at se en slave gå i dem i virkligheden

  Scuba

Der er lukket for kommentarer.