Tøs i arbejdslejr

Jeg er lige kommet ind fra kulden. Jeg har skovlet sne. Nu er det ret kedeligt og rent faktisk hårdt at skovle den endeløse sne væk fra indkørsel og gangarealer – ville hellere sidde indenfor foran pejsen med café latte i hånden og god musik i baggrunden.

Men ak nej, sneen var så høj, at vi ikke kunne komme ud med bilen i formiddags. Måske det ikke var så smart med en lille sportsbil og sommerdæk?

Tut måtte i gang med at skovle sneen væk – ih hvor surt. Men så tænkte jeg på, at jeg var en tøs, der var i arbejdslejr. At jeg skulle være taknemmelig for, at jeg i det mindste havde støvler og tøj på kroppen, når jeg skulle udføre mit arbejde med at skovle sneen væk. At min Chef kan bruge mig til, hvad han ønsker – at jeg er hans viljeløse ejendom, dog blot afventer hans ønsker og ordrer.

Med de tanker i hovedet gik jeg og skovlede sneen væk – til gengæld blev jeg kneppet som belønning, da jeg kom ind i varmen igen.

Det er dejligt at være tøs – også selvom jeg skal skovle sne.

3 thoughts on “Tøs i arbejdslejr

  1. …..vældig spændstigt beskrevet…. smiler af din indre moral, der trøster sig med tanken om tøs i arbejdslejr… som sikkert nok kunne ha budt på nøgen snerydning *ggg* velfortjent belønning!

  2. …hmmmm TANKER er toldfrie, MEN IKKE for een TØS der drister sig til at fortælle dem … så jeg vil anbefale en ny omgang snerydning i passende påkklædning, høje stiletter, bar numse og ellers varmt vintertøj….. belønning: hot spanking med snefejekost, og sne til afkøling af de “mere og mere rødeglødende baller”

    ps! håber forbipasserende synes om synet.

Der er lukket for kommentarer.