En fræk lørdag

Det var lørdag formiddag – snart ville jeg få besøg af nogle andre tøser til en hyggelig stund. Jeg har været uheldig og glemt min pinkode til mine mobiltelefon – tastet den forkert 3 gange og vupti stod tøsen uden mobiltelefon. Den hårde måde at lære ikke at være ligeglad med at sætte telefonen til opladning, når den mangler strøm. Ikke så fandens smart tut!

Mobilselskabet kan ikke hjælpe før mandag, da jeg er erhvervskunde (underligt man skal have ringere service), men måske deres butik i Fields kan hjælpe mig, får jeg at vide efter et par opkald. Så efter den hyggelige tøse komsammen og anmodning og tilladelse fra Chefen drager jeg i Fields sent lørdag eftermiddag for at løse mit problem.

I løbet af et minut er mine mobile problemer løst, og jeg er atter tilgængelig. Af ren begejstring skriver jeg selvfølgelig til Chefen. Når jeg nu har bevæget mig i Fields, kan jeg jo ligeså godt se, om der var noget, jeg ikke kan undvære – så jeg går i Matas. Mine hænder er dybt begravet i en stor glasbeholder med nedsat kosmetik fra Esteé Lauder, Dior og Clarins – man er vel en tøs, der ikke går i vejen for et godt tilbud… men bedst som jeg står der, bipper min telefon – sms fra Chefen.

Beskeden er klar og ikke til at misforstå: Kom hjem og sut min pik

– straks stopper jeg min søgning i slaraffenlandet. En speciel følelse breder sig i min krop. Min Chef har brug for sin tøs. Jeg bliver tændt af hans så direkte ordre – jeg længes ofte efter hans brug af mig. Med faste skridt bevæger jeg mig ud af Fields – samtidig med jeg tænker på, hvad Chefen ønsker af mig. Måske vil han mere end blot et blowjob – mine tanker kredser især omkring de nåle han satte i mig et par dage i forvejen.

Jeg tænder på smerten og overgivelsen – at stå til rådighed for ham. Jeg kan lide at blive udfordret som tøs, og ikke mindst på min lydighed. Jeg vil have, at Chefen er sikker på, at han kan regne med sin tøs.

Jeg behøver vel ikke at nævne, at det var frækt og lækkert, da jeg kom hjem til Chefen…