En fin tøsegarderobe

Afledt af en afstemning jeg så på kinkster; om den dominerende kender indholdet af den submissives klædeskab, synes jeg lige, at jeg ville dele mine tanker med jer.

Chefen har godkendt stort set alt, hvad jeg har i min garderobe. Det er alt lige fra strømper til kjoler, jakker, korsetter og sko. Det er faktisk ret praktisk, fordi jeg kan ikke tage noget tøj på, som han ikke synes om. Når jeg køber nyt tøj, viser jeg ham det gerne inden, så jeg kan få hans accept. Jeg er faktisk ved at være så rutineret i Chefens smag, at jeg kan shoppe på egen hånd.

Stilen er klassisk og feminin. Altid kjole eller nederdel, fine strømper og hofteholder, oftest korset og lækre sko eller støvler. Som tøs er én af de vigtigste opgaver at behage sin ejer – at være en fryd for hans øje. Stå til hans rådighed og vær opmærksom på de små detaljer, der kan glæde ham. At klæde sig som en stilfuld tøs, der kan vække hans begejstring samt hans stolthed, anser jeg som meget vigtigt.

Trusser går jeg stort set aldrig med – Chefen kan lide fri adgang til hans ejendom.

Et godt tøseråd er at huske at tage trusser på, hvis man skal på shoppingtur – bare en bitter erfaring 😉

Hvis du fejlagtigt tror, at en tøs’ garderobe udelukkende består af sorte og røde genstand, så tager du fejl. Alene mine korsetter har jeg i mange forskellige farver – altid rart at have noget til enhver lejlighed. Min garderobe skal jo bruges til alt – lige fra dekadente bdsm fester til de mere alvorlige ting i livet.  At være tøs er ikke et weekendjob, men alvor 24/7 og derfor kræver garderoben mere end erotiske kjoler og tårnhøje sko.

Nu er det ved at være sengetid, og jeg vil allerhelst sove nøgen – kun iført med halsbånd…det er rigtig tøsenattøj for en tøs.

1 thought on “En fin tøsegarderobe

Der er lukket for kommentarer.