Glædelig jul

Vi tog forskud på julen igår aftes – det er lidt svært at give en tøsejulegave til sin Chef, når familien sidder og ser på – eller det er vel nok mere for at undgå mærkelig spørgsmål. Så den situation ville vi gerne undgå, derfor var der dømt gaveudveksling igår aftes.

Jeg har været spændt på om min tøsejulegave til Chefen ville nå frem inden jul. Har trippet for at tjekke postkassen, så jeg kom før til postkassen før Chefen – han skulle jo nødigt fatte mistanke. Heldigvis stod der en pakke udenfor igår eftermiddags – vupti den skulle smugles indenfor og op på første sal i mit garderobe skab – der plejer Chefen ikke at komme. Sikkert stod gaven i skabet, mens jeg skulle ordne de sidste ting inden jul. Jeg sørgede selvfølgelig for, at Chefen ikke manglede noget, inden jeg tog afsted.

Mens jeg tog ud og handlede, gik jeg og tænkte på min gave til Chefen. Mest af alt om han ville kunne lide den. Måske ville jeg være heldig, og han ville bruge den på mig allerede om aftnen?

Måske skulle tut holde jul med striber og rød røv?

Tøsegaven var et pianosort lakeret lækkert spanskrør i en god tykkelse. Vores hus var ved at løbe tør for spanskrør – de er alle knækket i brug 😉 Jeg håber at det nye lækre spanskrør i hvert fald holder indtil næste jul.

Nu sidder jeg her på vej til julemiddag iført hofteholder, ingen trusser og en fin øm rød røv – jeg siger bare “Glædelig jul”.

Glæder mig allerede til at gaven skal bruges igen…